fbpx
3.1 C
Бэлць
vineri, decembrie 1, 2023

/VIDEO/ Arina Corșicova, scoasă din cursa electorală pentru Primăria Bălți

Citește și:

Arina Corșicova, candidata la funcția de primar de Bălți a fost scoasă din cursa electorală din cauza mai multor încălcări comise în timpul campaniei. Autoritățile electorale au luat măsuri drastice împotriva ei în urma examinării mai multor sesizări primite din partea concurenților electorali.

Corșicova, care în primul tur al alegerilor a adunat 21,52% din voturi, a devenit subiectul unor controverse din cauza acuzațiilor de încălcare a legislației electorale.

Decizia de a o scoate pe Arina Corșicova din cursa electorală a fost luată acum câteva minute de către membrii Consiliului Electorală de Circumscripție locală Bălți.

În cadrul ședinței candidata a fost reprezentată de deputata Marina Tauber.

În timp ce autoritatea electorală examina decizia privind socaterea din cursă a Arinei Corșicova în fapa Primăriei Bălți susținătorii acesteia au protestat.

Amintim că, după primul tur al alegerilor locale generale din 5 noiembrie Corșicova s-a clasat pe locul doi, și urma să se lupte în turul doi pentru funcția de primar de Bălți cu Alexandr Petkov, candidatul formațiunii Partidul Nostru condus de Renato Usatîi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ Și mai aproape de Europa. La Bălți a avut loc forumul EUROSFAT 2023

Cel mai mare forum de afaceri europene din România – EUROSFAT a ajuns și la Bălți. În panelul de...

/VIDEO/ Agricultura așa ca în filme. În nordul țării a fost lansat proiectul „Edu – Tech – Agro – Nord – Educația Tehnologică Agricolă...

Agricultura așa ca în filme. Tinerii care studiază la colegiile agricole din țară, dar și agricultorii din nordul țării...
  sursa: cursbnm.md