fbpx
11 C
Бэлць
luni, aprilie 22, 2024

/VIDEO/ BCS va iniția moțiune de cenzură împotriva Guvernului

Citește și:

Fracțiunea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor (BCS) va iniția moțiune de cenzură împotriva Guvernului PAS, condus de Dorin Recean.

„Pentru toate eșecurile PAS îi acuză pe cei care au fost la putere înaintea lor. Maia Sandu, Igor Grosu, Dorin Recean, Natalia Gavrilița — ați fost membri ai guvernelor din 2009. În ultimii 23 de ani, 8 din 11 guverne au fost ale voastre. Comuniștii și socialiștii au numit doar trei guverne Tarlev, Greceanîi și Chicu, care au fost cele mai bune din istoria țării. Am constatat eșecul conducerii țării în toate domeniile. Am subliniat că singura cale de a depăși această situație catastrofală sunt alegerile parlamentare și prezidențiale anticipate. În acest sens fracțiunea BCS, în cel mai scurt timp va iniția o moțiune de cenzură împotriva guvernului PAS”, a declarat Igor Dodon.

Precizăm că, potrivit Regulamentului Parlamentului, moţiunea de cenzură poate fi înaintată de cel puţin 26 de deputaţi. Pentru a demite Guvernul sunt necesare minimum 51 de voturi.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Cazul tinerei de la Orhei, găsită moartă: Procuratura a pornit un dosar penal. Cine va fi audiat

La 12 aprilie 2024, Inspectoratul de poliție Orhei a fost sesizat despre dispariția unei tinere de 19 ani, însărcinată...

Liceul Ștefan cel Mare din Bălți va fi eficientizat energetic în cadrul unui proiect guvernamental

Liceul Ștefan cel Mare din municipiul Bălți urmează a fi eficientizat energetic în cadrul proiectului „Rețeaua de școli model”....
  sursa: cursbnm.md