fbpx
10.6 C
Бэлць
vineri, februarie 23, 2024

/VIDEO/ Câinele polițiștilor de frontieră a zădărnicit planurile unui șofer, care intenționa să scoată din țară țigări prin contrabandă

Citește și:

Polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale SUD împreună cu patrupedul de serviciu NERO au deconspirat intenția unui șofer care, în mod fraudulos, a încercat să scoată din țară o cantitate de circa 16 mii de țigări. 

Cazul a fost înregistrat în punctul de trecere a frontierei Cahul, direcția ieșire din Republica Moldova.

Acționând în baza unei informații operative, după efectuarea controlului vamal, polițiștii de frontieră au luat decizia întoarcerii în linia a doua de control a autocarului de rută ocazională „Moldova-Italia”.

În cadrul verificărilor a participat câinele de serviciu Nero, care a și dat semnalul de prezența țigărilor. Astfel, în locuri special amenajate, polițiștii de frontieră au descoperit 794 de pachete de țigări cu acciz autohton. Pe caz este documentat șoferul autocarului un bărbat de 46 de ani, cu dublă cetățenie (MDA/ROU).

Conform prevederilor legale, autocarul și țigările au fost ridicate, cercetările continuă în vederea elucidării tuturor circumstanțelor.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Statele Unite au anunțat sancțiuni împotriva Marinei Tauber

Astăzi, Statele Unite au anunțat sancțiuni împotriva Marinei Tauber pentru facilitarea încercărilor oligarhului fugar condamnat Ilan Șor de a...

/VIDEO/ „Ce-ai făcut măi Manoil?” Bunica adolescentului din Sîngerei, care și-ar fi pus capăt zilelor, în lacrimi

„L-a luat așa de tinerel, că eu merg iaca pe 90 și mai bine eu mă hodineam și el...
  sursa: cursbnm.md