fbpx
11.9 C
Бэлць
sâmbătă, aprilie 20, 2024

/VIDEO/ Centrul de Recuperare CASMED te așteaptă la o procedură

Citește și:

Asociația Obștească CASMED a dezvoltat un serviciu numai bun pentru persoanele care au nevoie de recuperare, reabilitare sau de relaxare. Dacă ai trecut printr-un tratament complicat sau dacă vrei să te relaxezi după o zi grea de muncă poți beneficia de serviciile Centrului de Recuperare CASMED.

SILVIA BUCATARU, beneficiară: „Sunt foarte mulțumită, de tratamentul pe care-l primesc aici. De personal, este ca o familie pentru mine. Aș recomanda și la alți pacienți. Văd rezultate în privința la cum trebuie să mă deplasez, să merg, să fac pașii corecți. De acum nu am durerile pe care le aveam.”

SERGHEI PLEȘCA, beneficiar: „Eu la acest centru primesc tratament cu kinetoterapie, masaj, magnet. Rezultatele sunt foarte bune. Îi mulțumesc personalului. Îi mulțumesc personalului pentru ajutorul acordat, mă simt foarte bine, nu am dureri.”

Masaj relaxant, kinetoterapie, tratamente cu aparate ultramoderne sau hidroterapia sunt doar câteva dintre serviciile de care puteți beneficia la Centrul de Recuperare CASMED.

ALA BRÎNZĂ, kinetoterapeută: „Centrul de Recuperare CASMED este destinat pentru toată familia de la mic la mare, în portofoliu avem o gamă largă de servicii. Pentru persoanele care lucrează la birou, oferim masaj relaxant, care reduce stresul și tensiunea musculară. Ameliorează durerea, îmbunătățește circulația sanguină și calitatea somnului.”

ALINA DRĂGĂNEL, maseuză: „La centrul de Reabilitare Casmed, dispunem de un aparat performant. Îl folosim atât în tratarea pintenilor calcaneeni, obținând reducerea durerilor chiar din prima ședință.”

ALA BRÎNZĂ, kinetotarapeută: „Kinetoterapia ajută persoanelor care au suportat un atac vascular cerebral, pentru a le îmbunătăți mobilitatea și forța musculară, permițându-i pacientului să-și recapete independența în activitățile zilnice.”

IULIA BRUMARI, maseuză: „În prezent avem o combină, care are mai multe funcții amplipuls, ionizare și galvanizare. La moment o să lucrăm  cu ultrasunetul. Noi introducem medicamentul în regiunea afectată a pacientului. Se elimină durerea, edemația și se îmbunătățește circulația sângelui și mobilitatea articulară.”

ALA BRÎNZĂ, kinetoterapeută: „Pentru pacienții care au dureri articulare sau probleme de mobilitate se recomandă și hidroterapia. În urma procedurii de hidroterapie se relaxează mușchii tensionați, se îmbunătățește mobilitatea articulară și flexibilitatea musculară.”

Un alt serviciu prestat de Centrul de Recuperarea CASMED este terapia senzorială. Prin lumină, vibrație, muzică și obiecte plăcute la atingere, oamenii se pot adapta la mediul înconjurător, își îmbunătățesc abilitățile de concentrare. Serviciile Centrului de Recuperare au fost gândite pentru întreaga familie. Astfel copiii pot învăța să vorbească corect cu un logoped profesionist.

TAMARA ONOICO, logoped: „Ca logoped prestez servicii copiilor pentru îmbunătățirea vorbirii lor. prestez servicii de postare a vorbirii la copii cu nedezvoltarea generală a vorbirii, reglarea carențelor de vorbire și postarea sunetelor în caz de dislalie.”

„Ne dorim să vă simțiți confortabil și în siguranță, pe tot parcursul recuperării. Vă așteptăm cu drag.”

Primăvara este perioada în care poți să-ți surprinzi persoana dragă, oferindu-i un Voucher cadou sau te poți bucura chiar tu de servicii de recuperare calitative. Indiferent de gen,  acum poți să te bucuri de o escapadă relaxantă la CASMED, unde vei fi tratat cu respect și profesionalism de către o echipă dedicată.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Doi morți într-un atac ucrainean cu drone în regiunea Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a...

Maia Sandu, despre foametea organizată din 1946-1947: „Este un trecut dureros pentru noi toți”

„Ne aplecăm cu recunoștință în fața țăranilor noștri de pe ambele maluri ale Nistrului, indiferent de etnia lor, care...
  sursa: cursbnm.md