fbpx
16.7 C
Бэлць
luni, mai 27, 2024

/VIDEO/ Deosebită cruzime în satul Ustia, Glodeni. O bătrână, violată și torturată, iar un bărbat îngropat de viu într-un beci

Citește și:

Crimă cu deosebită cruzime în satul Ustia din raionul Glodeni. O femeie de 70 de ani ar fi fost torturată, violată și omorâtă de către un tânăr de 18 ani. În apropierea domiciliului suspectului, polițiștii au mai găsit un bărbat îngropat într-un beci improvizat cu mai multe tăieturi, care acum se află în stare gravă la spital. Iar bătrâna a fost condusă astăzi pe ultimul drum.

DORIN RUSU, jurnalist TV Nord: „Tânărul care este suspectat pentru omorul bătrânei, dar și pentru tentativa de omor a unui alt bărbat, se adăpostea în bordeiul din spatele meu.”

Oamenii din sat au rămas șocați de cele întâmplate și spun că acesta nu este la prima abatere.

„Doamna a lucrat la magazin în centru, era o femeia foarte de treabă, ea are peste 50 de ani de când lucra la magazin, probleme cu ea niciodată nu a avut nimeni, o femeie foarte omănoasă, copii nu are, bărbatul a decedat mai demult, o femeie singură.”

„A făcut multe probleme, intra pe la oameni prin casă, lua, dădea foc, dar Doamne ferește să mă știe cineva că eu am spus că poate să vină și să mă omoare și pe mine acasă, lumea se teme, se culcă în casă cu ușile încuiate că noaptea să nu vină și să-ți facă capătul, el a făcut multe probleme, el să fi fost deodată dat la poliție și să luat măsuri poate nu făcea aceste tragedii, mai este un bărbat cu mâinile tăiate care este acum în reanimare.”

„Pentru noi este o mare tragedie, deja te temi să ieși noaptea în sat din cauza unui băiat rău, ne-a făcut satul de râs.”

„Nici nu ne-am așteptat, în așa un sat de gospodari și să ajungă cu așa crimă și cu așa rău în satul nostru Ustia, un sat frumos și plin de gospodari. Este o tragedie foarte mare și mă gândesc că făptașul o să fie pus la răspundere și să ia măsurile cuvenite.”

Bărbatul salvat de polițiști, le-a declarat acestora că la 11 mai, împreună cu suspectul au consumat băuturi alcoolice, după care între ei s-a iscat un conflict, în timpul căruia a primit o plagă și a fost închis în acel beci.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Starea de sănătate a premierului slovac împușcat „se îmbunătățește”

Starea sănătăţii premierului slovac, Robert Fico, după tentativa de asasinat împotriva sa din 15 mai, se îmbunătăţeşte, au anunţat...

/VIDEO/ Polițiștii de Frontieră din Costești le-au spus mulțumesc mentorilor care i-au îndrumat să-și aleagă profesia

„Am astăzi o onoare deosebită să fiu la acest eveniment. O zi pentru mentori la frontieră.” La Sectorul Poliției de...
  sursa: cursbnm.md