fbpx
15.9 C
Бэлць
marți, mai 28, 2024

/VIDEO/ Maraton sportiv, organizat la Bălți. Cei mai puternici s-au ales cu medalii

Citește și:

Aproximativ 400 de tineri pasionați de sport au participat la maratonul organizat în municipiul Bălți.

 „Să fim sănătoși și să ne dezvoltăm, să  nu stăm degeaba acasă. Este foarte bine că mulți oameni au venit, văd că și tineret este mult.”

„Este bine să participăm la așa concursuri, deoarece publicăm școala noastră, școala noastră devine mai populară și mai mulți copii sau părinți își doresc să aducă copiii în această instituție. În al doilea rând, sportul este important pentru viață, deoarece este un mod de viață sănătos.”

„În primul rând, pentru că am fost eliberat de la ore, iar în al doilea rând pentru că-mi place să alerg. Este important să faci sport pentru ca să arăți bine și să nu faci exces de grăsime.”

La maraton au participat elevii de la gimnaziile, liceele și colegiile din oraș, studenții de la universitate, carabinierii, polițiștii și salvatorii.

IGORI GAZAC, profesor, L.T. „Ștefan cel Mare”: „Anual noi organizăm această sărbătoare. Este o sărbătoare a sportului și a mișcării olimpice. Consider că pentru copii este foarte bine, este sănătos. Cei care stau în telefoane și computere, ei tot stau mai departe, iar cel care face sport, ei participă desigur.”

IURII MITRACOV, șeful departamentului Tineret și sport, mun Bălți: „Bineînțeles că pentru participarea la aceste competiții vor fi înmânate următoarele premii: echipele vor primi medalii pentru locurile I,II și III, diplome. Diplomele sunt foarte interesante și vin de la Comitetul Olimpic și Comitetul Sportiv. Vor primi și maiouri cu simbolul Comitetului Olimpic și Comitetului Sportiv.”

Cei mai rapizi au urcat pe piedestal.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Prim-ministrul Dorin Recean: „Programul Prima Casă Plus este o investiție în viitorul tinerilor și al familiilor din Republica Moldova”

Programul Prima Casă Plus va fi disponibil pentru cetățeni, începând cu luna iulie 2024, iar până atunci Guvernul va...

Prim-ministrul Dorin Recean a avut o întrevedere de rămas bun cu ambasadorul SUA, Kent D. Logsdon

Prim-ministrul Dorin Recean a avut o întrevedere cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, Kent D. Logsdon,...
  sursa: cursbnm.md