fbpx
21.7 C
Бэлць
sâmbătă, aprilie 13, 2024

/VIDEO/ Din cauza unor șoferi iresponsabili, tehnica specială de salubrizare nu poate curăța toate străzile din Bălți

Citește și:

Șoferii iresponsabili le dau mari bătăi de cap angajaților întreprinderilor municipale responsabile de salubrizarea orașului. Din cauza parcărilor neregulamentare, mai multe curți au rămas necurățate. Potrivit primarului de Bălți, această problemă persistă și pe străzile principale, nu doar în curțile blocurilor.

ALEXANDR PETKOV, Primar de Bălți: „Este într-adevăr o problemă faptul că mașinile se parchează neregulamentar, mai ales pe străzile principale ale orașului, am prevenit înainte de aceste intemperii, am prevenit public pe toți conducătorii auto să fie prudenți și să respecte în special regulile circulației rutiere.”

Și oamenii sunt nemulțumiți de starea drumurilor din oraș. Aceștia spun că nu doar șoferii sunt de vină, dar și angajații care nu și-ar îndeplini munca corespunzător.

„Nu este normal, desigur că trebuie să ia mașinile de pe marginea drumului, cred că autoritățile trebuie să aibă grijă de aceasta. Bordura este aici, dar mai departe nu mai poți curăța, se îngustează drumul, așa pe trotuare au curățat, opririle le curăță drumarii, dar pe aici e de dorit ca să mai curețe.”

„Aici deja șoferii nu sunt inculți, neînțelegători, aceste întrebări la ei, dar în rest.”

„Nu este bine, troleibuzele se blochează la opriri. Nu este plăcută situația, ei trebuiau mai bine totuși să curăți.

„Foarte greu, dacă curățau era mai bine, rău curăță, nu la timp, trebuie să fii mai atent și gata. Este un necaz, este un necaz care probabil va fi mereu, oamenii nu se stimează, nici șoferii și nici pietonii, fiecare este rege pe drum și gata.”

„Normal, este curățit, nu tare, dar normal, super.”

Menționăm că autoritățile au actualizat avertizarea meteo care din cod portocaliu devine galben pe întreg teritoriul R. Moldova. Potrivit Serviciului Meteorologic de Stat, în intervalul 8-10 ianuarie se prevăd condiții complicate ale vremii.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/FOTO/ Noi așezări de tip cenușar din epoca bronzului, descoperite în raionul Soroca

Noi așezări de tip cenușar au fost descoperite la doi kilometri de localitatea Căinarii Vechi din raionul Soroca. Potrivit...

O femeie a încercat să scoată din țară 26.000 de euro, fără să-i declare

O femeie a încercat să scoată din țară 26.000 de euro, fără să îi declare. Incidentul a fost înregistrat...
  sursa: cursbnm.md