fbpx
17.7 C
Бэлць
duminică, septembrie 24, 2023

/VIDEO/ Droguri din Ucraina de peste 8 milioane de lei, urmau să ajungă pe piața neagră din Chișinău, Cahul și Bălți

Citește și:

Droguri de aproape 8 milioane de lei, camuflate în pachete care conțineau hrană pentru câini, urmau să ajungă pe piața neagră din Republica Moldova. Acestea erau preconizate să fie vândute municipiile Chișinău, Cahul și Bălți.

Oamenii legii au reținut patru persoane cu vârste cuprinse între 18 și 31 de ani. Drogurile erau aduse din Odesa, Ucraina.

 Prima cantitate de droguri, 10 kilograme, a fost ridicată de la doi membri ai grupului infracțional, cu vârstele de 30 și 31 de ani, care oficial erau simpli pasageri într-un microbuz pe ruta Odesa-Chișinău. Drogurile erau camuflate în pachete care conțineau hrană pentru câini și au fost ridicate de oamenii legii la Gara de Nord din Chișinău.

Faptul că aceștia urmau să le transporte era cunoscut din timp de oamenii legii din Moldova, care i-au monitorizat de la postul vamal Tudora, iar după ce le-au ridicat drogurile în gară, cei doi au fost reținuți.

Ulterior, a fost reținut și liderul grupului infracțional de la care a fost ridicată cealaltă cantitate de droguri, 5 kilograme, precum și cel de-al patrulea bărbat. Ultimul era responsabil de depozitarea și porționarea drogurilor în cantități mai mici pentru clienți.

La solicitarea procurorilor din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și cauze speciale, bărbații reținuți au fost plasați în arest preventiv pentru 30 de zile.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ „Avea 37 de tăieturi”. Ce spune fiul femeii ucise de cele două minore la Telenești

"Avea 37 de tăieturi și era toată despicată" spune fiul femeii de 67 de ani ucisă cu cruzime de...

Primul aeroport din lume care nu va mai cere pașapoarte

Începând din 2024, Aeroportul Changi din Singapore nu va mai cere pașapoarte. Aici se va introduce un sistem de...
  sursa: cursbnm.md