fbpx
11.2 C
Бэлць
joi, februarie 22, 2024

/VIDEO/ La Rîșcani, campania electorală continuă și după alegeri. De ce se învinuiesc foștii candidați

Citește și:

Campania electorală continuă și după alegerea primarului, la Rîșcani. Actualul edil cere scuze publice din partea consilierului socialist, Vasile Secrieru, după ce acesta l-a învinuit pe rețelele de socializare că ar fi vinovat în scheme de vindere a terenurilor în cadrul ședinței. La rândul său, Secrieru spune că anume actualul edil în campania electorală a defăimat fracțiunea socialiștilor din care face parte.  

„Haide-ți să nu facem scandal în ședință. – De ce să nu facem. – Ați spus, e destul deja. – Dar, vreau să-mi fie acordate scuze. – Clarificați-vă. – Domnul primar, eu cred că expresia dumneavoastră, foarte urâtă și degradantă cu privire la „партия гнелых” este mult mai departe decât codul deontologic și etic.”

VICTOR BOGATICO, Primarul orașului Rîșcani: „El m-a învinuit pe mine personal în calitate de primar și fracțiunea noastră că noi suntem inițiatorii vânzării terenurilor în consiliul orășenesc, doar că ei sunt inițiatorii încă în 14 septembrie, când a fost ședința consiliului, unde fracțiunea socialiștilor, toți membrii au votat pentru toate deciziile pentru începerea procesului de delimitare a terenurilor.”

VASILE SECRIERU, Consilier la Primăria Rîșcani: „În primul rând dumnealui ar trebui să-și ceară scuze că în cadrul campaniei electorale s-a exprimat foarte urât despre consilierii din fracțiunea noastră. Întrebați-l de ce s-a exprimat urât și pe urmă o să discutăm.”

Menționăm că în turul doi al alegerilor din 19 noiembrie 2023, Victor Bogatico din partea fracțiunii „Partidului Nostru”, a acumulat 2098 de voturi, iar contracandidatul său de la partidul Socialiștilor, Vasile Secrieru, 1704 voturi.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

1 COMENTARIU

  1. Scandal la Râșcani: După alegeri, foștii candidați continuă să se certe - Ultimele ştiri din Moldova

    […] La rândul său, Secrieru spune că anume actualul edil în campania electorală a defăimat fracțiunea socialiștilor din care face parte, transmite Ultimelestiri.md cu referire la Tvn.md. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Cum puteți beneficia de alocații suplimentare la implementarea măsurilor de eficiență energetică

Centrul Național pentru Energie Durabilă îndeamnă proprietarii de locuințe care intenționează să aplice pentru finanțare la Programul Fondului pentru...

/VIDEO/ Educația sexuală în școală. Ce spun părinții: pro sau contra

Tot mai mulți părinți din nordul țării susțin ferm introducerea educației sexuale în curriculumul educațional. Ei argumentează că acest...
  sursa: cursbnm.md