fbpx
24.1 C
Бэлць
joi, iunie 20, 2024

/VIDEO/ La un pas de tragedie. Într-o curte din Bălți vântul a doborât un copac și un stâlp de lumină

Citește și:

O mașină a fost distrusă, iar un pilon electric a fost doborât la pământ de un copac căzut pe o stradă din Bălți. Incidentul s-a produs în după amiază zilei de ieri, în timpul furtunii, pe strada Malinovschi.

NICOLAE ONOFREI, proprietarul mașinii: „Am ieșit afară și am văzut că pe capotă era o creangă mare, căzută, deja am chemat poliția, am constatat ce era stricat. Deja voi face o expertiză tehnică ca să văd dacă nu este deteriorat motorul. Ne vom clarifica mai departe, sau cu spațiile verzi, sau cu altcineva. A căzut și un pilon de lumină, dar bine că era deconectat de la electricitate.”

La fața locului au intervenit mai multe echipaje ale serviciilor de intervenție. Localnicii dau vina pe responsabilii de la întreprinderea municipală Spații Verzi și spun că incidentul ar fi putut fi evitat dacă ei și-ar fi onorat obligațiunile.

„Trebuie să aibă grijă, Spațiile verzi, BIO, dacă era să fie un copil, dacă era să cadă copacul peste copii, la fel ca la Chișinău. Care erau să fie consecințele și cine era să răspundă, nimeni, nu-i doare capul pe nimeni de asta.”

„Bine că nu era nimeni prin preajmă, în acest timp și nu a avut de suferit nimeni. A fost și vânt și a plouat cu găleata, auzeam cum lovea ploaia în acoperiș, așa BUM BUM BUM.”

„Foarte periculos, copiii se joacă aici, el a căzut în timpul furtunii. Dacă a fost vânt, așa ceva nu putea fi prevăzut.”

„Acești copaci sunt aici de când au fost construite casele, ei au peste 50 de ani. Unde se uită responsabilii, mai veniți și mai schimbați, tăiați, dați la oameni de foc și sădiți pomi noi.”

Reporterii TV Nord au telefonat reprezentanții Întreprinderii Municipale „Spații Verzi”, directorul adjunct, însă a refuzat să vorbească motivând că administratorul nu este pe loc.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Mai mulți români sunt acuzați că au folosit diplome de Bacalaureat false pentru a obține certificate de manager de transport marfă

10 români sunt cercetați de polițiști, după ce ar fi folosit diplome de Bacalaureat false, pentru a obține certificate...

/VIDEO/ Construită din dragoste, Biserica „Sfânta Treime” din Cuhureștii de Sus este o perlă a neamului. Ce secrete a lăsat familia Bogdanilor

„Vă întâmpin cu gânduri bune, dragii mei, fiindcă, bine ați venit la această perlă a noastră, care ne adună,...
  sursa: cursbnm.md