fbpx
2.9 C
Бэлць
marți, decembrie 5, 2023

/VIDEO/ Noul primar de Bălți se va muta cu traiul în oraș sau va face naveta? Cum planifică Petkov să soluționeze problema maidanezilor

Citește și:

Noul primar de Bălți, Alexandr Petkov, originar din raionul Cantemir afirmă că deja și-a schimbat locul de trai. Edilul spune că a început să trăiască la Bălți încă de când s-a lansat în campanie și va continua să o facă pe perioada mandatului.

Potrivit lui Petkov, primele obiective promise în campania electorală și pe care le va face după ce va fi învestit în funcție sunt lucrările de îmbunătățire a infrastructurii orașului. O atenție sporită va acorda și problemei maidanezilor.

ALEXANDR PETKOV, primarul ales la Bălți: „Trebuie să recunoaștem, Bălțiul, de unul singur, nu se va descurca cu această problemă. Trebuie să fie un program național. Noi avem la Bălți, programul început încă de fostul primar Renato Usatîi, noi avem aici cel mai bun azil pentru câinii vagabonzi, noi avem acolo și niște condiții exemplare. Însă autoritățile centrale trebuie să înțeleagă că această problemă nu este doar a Bălțiului. Noi avem propuneri și pentru autoritățile centrale și pentru  bălțeni.”

Precizăm că Alexandr Petkov, din partea formațiunii politice Partidul Nostru a câștigat turul doi al alegerilor locale cu peste 15 mii de voturi.

Petkov are 50 de ani, e istoric și politolog de profesie și este de baștină din raionul Cantemir. În perioada 2010-2014 a fost deputat în Parlament din partea Partidului Comuniștilor.

Noul primar promite bălțenilor finalizarea reconstrucției Parcului Victoria, reconstrucția Lacului Orășenesc, dezvoltarea Parcului municipal de Transport, precum și crearea unui Consiliu Obștesc Anticorupție.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Un turc, a încercat să treacă o frontieră din nordul țării cu un permis fals

500 EUR ar fi costat obținerea unui permis de conducere turcesc, cu semne rezonabile de falsificare. Documentul a fost...

Imagini revoltătoare: Șofer, surprins cu două vulpi moarte pe capotă

Un șofer a fost surprins pe străzile din Capitală cu două vulpi moarte pe capotă. Imaginile scandaloase au fost...
  sursa: cursbnm.md