fbpx
29.2 C
Бэлць
joi, iulie 18, 2024

/VIDEO/ Omorul de pe malul iazului de la Glodeni. Mama lui Sergiu nu-și găsește liniștea: băiatul e mort, iar el stă acasă

Citește și:

Mama nu a găsit dreptate în cazul morții fiului său. Elizaveta Popa de aproximativ un an luptă ca cel care i-a omorât copilul să fie pedepsit. Chiar și așa, inculpatul este încă în arest la domiciliu, iar ultima ședință a fost amânată, pentru că avocatul acestuia nu s-a prezentat la judecătorie.

ELIZAVETA POPA, mama victimei: „Nu s-a prezentat avocatul, e pe foaie de boală. E pe foaie de boală avocatul și a spus că va reveni pe 11. Că tot amână și amână, dar ce înseamnă treaba cu amânarea. Ei se folosesc de moment că amână, poate-poate nu va merge. A venit cu mașina lui proprie, singur la volan, el singur șofer, el singur a venit fără poliție, de fiecare data e așa. Un an de zile să stea acasă, oameni buni, un an de zile, cât se poate, deja poate sta mai departe acasă liber și s-a terminat totul.”

Chiar și la un an de la comiterea crimei, demersul procurorului menține aplicarea arestului la domiciliu, asta chiar dacă lege prevede în acest caz arestul preventiv.

TAMARA PLĂMĂDEALĂ, avocată: „Art 151 aln. 4 prevede o pedeapsă de la 12 până la 15 ani de pușcărie și cred că era în mod normal să fie aplicată măsura preventivă arest preventiv. Inculpatul stă bine mersi acasă, da, nu are dreptul să iasă, dar la el în gospodărie poate intra oricine dorește și cu cine vrea poate să discute, inclusiv și cu martorii. Nu avem niciun raport până la momentul actual. Procurorul nu prezintă, pe lângă demers careva informații cum a fost monitorizat, a fost vreo încălcare, a solicitat vreo informație de la Biroul de Probațiune.”

Amintim că, în vara anului 2023, un tânăr a fost omorât de către un consătean pe malul unui lac din preajma localității Camenca din raionul Glodeni. La moment presupusul învinuit se află în arest la domiciliu și nu-și recunoaște vina.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ Problemele antreprenorilor în materie de transformare digitală. Programele oferite de ODA

În contextul unei economii globale tot mai dependente de tehnologie, întreprinderile mici și mijlocii din nordul țării se confruntă...

Încă un candidat independent la prezidențiale. Jurnalista Natalia Morari și-a anunțat intenția

Jurnalista Natalia Morari și-a anunțat intenția de a candida independent la alegerile prezidențiale din 20 octombrie. „Nu am urmărit...
  sursa: cursbnm.md