fbpx
11.2 C
Бэлць
joi, februarie 22, 2024

/VIDEO/P/ Candidatul la funcția de primar al municipiului Bălți, Alexandr Petkov, a îndemnat bălțenii să vină la vot pe 19 noiembrie

Citește și:

Alexandr Petkov, candidatul Partidului Nostru la funcția de primar, i-a îndemnat pe bălțeni să vină la alegeri pe 19 noiembrie.

„Vă îndemn să faceți un singur lucru – să veniți la vot pe 19 noiembrie. Nu stați acasă. Mobilizați-vă părinții, rudele, vecinii, persoanele cunoscute”, s-a adresat Alexandr Petkov locuitorilor din Bălți.

Potrivit candidatului la funcția de primar, obiectivul principal al echipei Partidului Nostru este restabilirea ordinii în oraș, astfel încât sistemul să funcționeze la fel de eficient ca și în perioada lui Renato Usatîi din 2015 până în 2021:

„Puteți vedea ce și cum am făcut la Bălți până în 2021. Cât de bine au fost reparate străzile și trotuarele când era primar Renato Usatîi. Și nu s-a intervenit în ele de 3-4 ori. Amintiți-vă cum a fost și faceți alegerea”.

Petkov a subliniat că pe 19 noiembrie, locuitorii din Bălți vor vota pentru ceea cum vor trăi ei toți în următorii patru ani:

„Ceea ce veți decide  pe 19 noiembrie nu este cum vor trăi Petkov sau Renato Usatîi. Veți decide cum va trăi fiecare dintre voi în următorii 4 ani.”

De menționat că pe 19 noiembrie la Bălți va avea loc turul doi al scrutinului pentru funcția de primar al municipiului. Alexаndr Petkov a fost câștigătorul primului tur, cu 22,69% din voturile alegătorilor.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

/P/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Peste 9 milioane de lei pentru implementare unui proiect la Drochia, prin intermediul ADR Nord

Orașul Drochia va beneficia de 9,6 milioane de lei, pentru implementarea proiectului „Creșterea nivelului de trai în zona de...

Biroul de Reintegrare despre faptul că Transnistria ar putea solicita alipirea la Rusia: „Tiraspolul e conștient de consecințele pe care și le asumă”

Biroul politici de reintegrare a reacționat în urma informațiilor apărute în spațiul public precum că regiunea transnistreană ar urma...
  sursa: cursbnm.md