fbpx
10.9 C
Бэлць
sâmbătă, mai 18, 2024

/VIDEO/ Participant la trafic din raionul Soroca depistat cu acte expirate și falsificate. Proprietarul mijlocului de transport are o altă explicație

Citește și:

Un bărbat în vârstă de 31 ani, este documentat de către angajații Sectorului Poliției de Frontieră Soroca, după ce s-ar fi deplasat cu automobilul pe drumurile naționale cu actele expirate și falsificate.

Cazul a fost înregistrat luni, 10 august, în jurul orei 19.10. La intrarea în orașul Soroca, polițiștii de frontieră au oprit în trafic un Mercedes Benz, înmatriculat în Lituania. Pentru mijlocul de transport exista informația că proprietarul acestuia ar circula pe drumurile naționale cu actele expirate și falsificate.

Astfel, în urma verificărilor riguroase s-a confirmat informația operativă. Toate actele prezentate pentru autoturism aveau termenul de valabilitate expirat, mai mult că au apărut suspiciuni de falsificare a reviziei tehnice și asigurării auto Cartea Verde. Totodată, în baza de date a Poliției de Frontieră figura ca ultima intrare în Republica Moldova încă din anul 2015, ceea ce ar însemna că depășise cu mult timp termenul de ședere pe teritoriul țării noastre.

La audieri, bărbatul și-a recunoscut vina. Acesta a declarat că automobilul a fost procurat contra sumei de 1150 de euro și fostul proprietar l-a anunțat despre prezența unor încălcări la actele de însoțire a vehiculului.  Bărbatul este cercetat conform Codului Contravențional și Penal.

Pe de altă parte, proprietarul automobilului, care susține că în acel moment, nu se afla el la volanul mijlocului de transport, ci prietenul său, are cu totul o altă versiune la cele întâmplate.

https://www.facebook.com/fotescu86/videos/4245851752153228/?t=14

Automobilul a fost indisponibilizat pe teritoriul Sectorului Poliției de Frontieră Soroca. Cazul este cercetat în continuare de către angajații Direcției regionale NORD.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Foto: observatorul.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ Muzică, dans și chiar împușcături. Cum a fost sărbătorită Ziua Ușilor Deschise la USARB

La Universitatea din Bălți s-a organizat Ziua Ușilor Deschise. https://youtu.be/FlwlFFUWYBQ NATALIA GAȘIȚOI, rector USARB: „Ziua Ușilor Deschise o zi în care...

Mai mulţi copii palestinieni răniţi în Gaza vor fi trataţi în România

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat vineri, la Iaşi, că se fac pregătiri pentru primirea mai multor copii palestinieni...
  sursa: cursbnm.md