-1.1 C
Бэлць
vineri, ianuarie 27, 2023

/VIDEO/ Petrecut pe ultimul drum și îngropat a doua oară. Ce spun consătenii despre moartea bărbatului din satul Albinețul Nou

Cele mai citite

Iurie Bobic, bărbatul ucis cu cruzime de doi consăteni de doar 23 și respectiv 24 de ani, din Albinețul Nou, raionul Fălești, a fost petrecut pe ultimul drum. Zeci de oameni au venit să-și ia rămas bun de la bărbat. Potrivit rudelor victimei, corpul neînsuflețit al acestuia a zăcut timp de două zile lângă o fântână părăsită, iar apoi a fost îngropat la marginea unei fâșii forestiere.

Rudele bărbatului ucis sunt distruși de durere și susțin că vor dreptate pentru copilul și fratele lor.

LILIA BOBIC, cumnata: „Îs tineri și proști. Trebuiau să-i dea pace să trăiască și să moară de moartea lui, da nu să-i ia viața. El se duce în pământ și putrezește, dar ei o să își strice viața lor. Trebuia să ăi dea o palmă două și să își caute de treabă. Cui trebuie așa ceva. L-au ucis în bătaie și l-au lăsat să moară, iar peste două zile l-au îngropat”.

Omenii din localitate povestesc că bărbatul a fost de o cumsecădenie deosebită, iar după această crimă se tem să stea în propriile case.

„Foarte dureros, ne este frică să trăim în sat, să ieșim pe stradă afară sau să lăsăm porțile deschise. Tânăra generație care au făcut acest lucru nu este pentru prima dată, dar au fost pedepsiți și cumpărați iar din nou”.

„Desigur că noi ne temem să stăm în casele noastre, mai ales că am bărbat paralizat, trăiesc în margine de sat. Acuma știți ce timpuri, este foarte periculos și strașnic. Nu am avut așa ceva niciodată”.

„ Este durere pentru mama care și-a pierdut fiul și pentru părinții a căror copii au făcut așa ceva. Nimeni nu s-a așteptat la așa ceva. E durere mare pentru toți. La noi în sat niciodată nu s-a întâmplat așa ceva. Am trăit ani de zile și niciodată nu am auzit despre așa ceva”.

„Era un om bun la suflet. Câte ori avea bumboane, mereu le dădea copiilor. Nu a fost el om rău”.

Rudele suspecților spun că nu pot înţelege ce i-a determinat pe tineri să recurgă la acest gest.

„Din partea lor clar că nu e bine ce au făcut, dar noi nu ne-am așteptat la așa ceva. Băieții parcă sunt de treabă, nu știu de ce așa a ieșit”. 

Potrivit politiei, ucigașii i-au aplicat victimei multiple lovituri după care l-au lăsat lângă o fântână de la marginea satului. Două zile mai târziu, aceștia auzind că bărbatul este căutat de rude s-au reîntors la fața locului pentru a vedea dacă acesta se mai află acolo și au depistat cadavrul lui, pe care ulterior îngropat la marginea unei fâșii forestiere pentru a ascunde urmele infracțiunii.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimile știri

Până în toamnă, la Bălți va fi construit un heliport. Unde va fi amplasat  

Până la sfârșitul lunii septembrie, în municipiul Bălți va fi dat în exploatare un heliport pentru elicoptere medicale. Banii...
  sursa: cursbnm.md

Vezi mai multe știri