fbpx
25.8 C
Бэлць
joi, mai 23, 2024

/VIDEO/ Polițiștii din Sîngerei au fost aplaudați din picioare de consilierii raionali

Citește și:

Să stea la straja societății și să cinstească legea, asta îți doresc locuitorii orașului Sîngerei la cea de-a 31 aniversare de la înființarea Poliției Naționale. În ajun de sărbătoare, Consiliul Raional a decernat șapte polițiști cu diplome de merit în semn de apreciere pentru implicare și devotamentul de care au dat dovadă de-a lungul anilor.

Șeful Inspectoratului de Poliție Sîngerei, Mihai Banaru, a declarat că de fiecare dată când cineva va bate alarma, este de datoria polițistului să reacționeze în folosul societății.

BANARU MIHAI, Șef Inspectorat de Poliție Sîngerei: „Dacă și greșim undeva, eu personal, dar și ca conducător, din partea efectivului îmi cer iertare și solicit să veniți cu tematica de a ne arăta din deget și a ne spune „Stimați ofițeri, voi ați greșit acolo, acolo și acolo, vă rog, luați aminte.” Noi vom primi obiecțiile, eu obiecțiile le primesc, știu a le colecta, știu a-mi cere iertare. Cum le spun și colegilor mei, să arătăm că noi suntem corecți și știm să aplecăm capul în jos. Vă rog să ne înțelegeți și pe noi, pentru că avem o muncă foarte grea.”

Oamenii le-au mulțumit polițiștilor și le-au urat sănătate, dar și perseverență în lucrul pe care îl fac.

„Să fie mai receptivi la doleanțele cetățenilor, să fie bravi în munca pe care o fac și succes.”

„Mulți ani și sănătate, asta este important.”

„Îmi par bine că este ziua lor. Am și eu o fetiță polițistă. I-aș felicita pe ace polițiști care merită să fie polițiști, cu toate că avem multe probleme, însă ei sunt bravi, ei sunt eroii noștri. Sunt foarte bucuroasă că fetița a îmbrățișat această profesie nobilă.”

„Eu le urez polițiștilor, în primul rând, multă sănătate în condițiile epidemiei. Să fie mereu la straja poporului, de partea dreptății și să domine legea.”

„Soțul meu a fost polițist și a ieșit la pensie. Sănătate, răbdare, și soției tot, pentru că aici e nevoie de multă răbdare pentru ca să ai așa un soț și cel mai important este sănătatea”, au spsu oamenii.

Ziua Poliției Naționale este celebrată în fiecare an pe data de 18 decembrie.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Inginer cadastral din Elizaveta, reținut de CNA într-un dosar de trafic de influență

Un fost inginer cadastral de la primăria Elizaveta, municipiul Bălți, a fost reținut fiind suspectat de comiterea traficului de...

SUA critică decizia Spaniei, Irlandei şi Norvegiei de a recunoaşte Palestina ca stat

Casa Albă a dezaprobat, miercuri, decizia pe care Spania, Irlanda şi Norvegia au luat-o de a recunoaşte formal Palestina...
  sursa: cursbnm.md