fbpx
25.2 C
Бэлць
miercuri, iunie 19, 2024

/VIDEO/ Profesorii din Bălți, premiați. „Am făcut o alegere potrivită atunci când am decis să fiu învățător”

Citește și:

Emoții, zâmbete și împlinire. Profesorii din Bălți au fost premiați cu diplome de merit pentru dăruirea de sine în procesul educațional, iar cei mai buni s-au ales și cu premii bănești. Astfel profesorul și educatorul anului au primit câte 10 mii de lei. Evenimentul a fost încărcat cu momente artistice, iar atmosfera de sărbătoare a fost creată de interpretul Vali Boghean.

Viorica Moraru este profesoară de geografie la Liceul Teoretic Bogdan Petriceicu Hasdeu din Bălți. Ea predă de 32 de ani și nu a regretat niciodată că a ales această profesie.

Viorica Moraru, profesor de geografie la L.T. „B.P. Hasdeu”: „Ceea ce fac îmi place, este pentru mine, am făcut o alegere potrivită atunci când am decis să fiu învățător, apoi profesor, mai apoi celelalte. Și fiecare zi trăite pentru copii cu dăruire de sine.”

De ziua lor profesională, pedagogii spun că educația copiilor este un pilon al societății. 

Ala Boicu, profesor de educație timpurie, grădinița Spiriduș: „Este o zi deosebită, este o zi a noastră, a profesorilor, a pedagogilor. Ne mândrim că suntem profesori, pentru că viața față de copii este totul în viața aceasta.”

Svetlana Oserbaeva, directorul L.T. „Ștefan cel Mare”: „Toți profesorii se bucură în această zi. Cred că sunt acele clipe de recunoștință pe care le putem primi de la elevii noștri, de la părinții acestora și în această zi noi suntem bucuroși.”

Anatol Cudilevici, profesor la Centrul de Creație pentru Copii: „Această zi este o zi frumoasă. Că e atenție trasă profesorilor, sunt cam lipsiți de asemenea atenție și suntem foarte bucuroși.

Evenimentul a fost organizat de către primăria municipiului Bălți.

Nicolai Grigorișin, primarul municipiului Bălți: „Eu consider că profesorii din Bălți sunt cei mai buni din țară, pentru că numai profesorii din Bălți… transmit într-un fel anume dragostea față de țară, față de oraș. Copii simt și se mândresc că au fost învățați în școlile noastre și când învață chiar peste hotare ei țin minte că sunt din Bălți, ei îți țin minte fiecare profesor.”

Ziua Profesorului este marcată anual pe data de 5 octombrie.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/FOTO/ Un șofer băut și fără permis, a intrat cu mașina într-o casă, la Briceni

Un bărbat de 42 de ani din raionul Briceni a intrat cu mașina într-o casă, după ce a urcat...

/VIDEO/ Fericire mare pentru copii: S-a deschis tabăra din Cuhureștii de Sus

Tabăra prietenia din comuna Cuhureștii de Sus și-a deschis larg porțile pentru copii.  SEVIVI AIVOVA, elevă: „Mi-a plăcut că am...
  sursa: cursbnm.md