fbpx
25.3 C
Бэлць
miercuri, iulie 17, 2024

/VIDEO/ Un bărbat din raionul Drochia a căzut în plasa escrocilor. A rămas fără 8.500 de euro

Citește și:

Un bărbat de 37 de ani din raionul Drochia a căzut în plasa escrocilor, fiind deposedat în mod fraudulos de 8.500 de euro, prin abuz de încredere și inducere în eroare. 

Escrocii au plasat un anunț pe o platformă de comerț online, precum că vând un tractor de marca „Belorus-820”. Victima, având intenția reală de a procura un vehicul agricol, a contactat suspecții.  

Suspecții, de 32 și 42 locuitori ai Chișinăului și regiunii Transnistrenie, s-au eschivat de la îndeplinirea obligațiunilor contractuale conform recipisei, și anume de a transmitere în posesie tractorul către cumpărător, iar la apelurile telefonice au refuzat de a mai răspunde. 

În baza plângerii înregistrate de către victimă la 19 iunie curent, angajații Inspectoratelor de poliție Drochia și Bălți în comun cu polițiștii de patrulare au localizat escrocii. Aceștia au fost stopați în timp ce se deplasau spre raionul Sîngerei, într-o mașină de marca Toyota. 

În rezultatul discuțiilor, unul dintre suspecți, bărbatul de 32 de ani din regiunea transnistreană, a recunoscut că dispune de 8.500 euro, obținuți prin vânzarea unui tractor. 

Suspecții au fost reținuți pentru 72 de ore, fiind cercetați penal pentru comiterea escrocheriei săvârșită de două sau mai multe persoane, cu cauzarea de daune în proporții considerabile.

https://t.me/tvnord/12036

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Medvedev amenință cu un război mondial dacă Ucraina va adera la NATO

Fostul preşedinte al Federației Ruse, Dmitri Medvedev, a menționat că aderarea Ucrainei la forțele NATO ar însemna o declaraţie...

/VIDEO/ Seacă fântânile, lacurile și izvoarele din nordul țării. Cum se descurcă gospodarii și cum își apără culturile la Șofrîncani, Edineț

GABRIELA MOCANU, jurnalist TV Nord: „Temperaturile caniculare de +40 de grade, înregistrate în ultima perioadă, au provocat seceta. Oamenii...
  sursa: cursbnm.md