fbpx
24.7 C
Бэлць
marți, iulie 16, 2024

/VIDEO/ Cabinetul 107 – mărul discordiei la Consiliul Municipal Bălți. Petkov – acuzat de minciună de către unii consilieri

Citește și:

Cabinetul 107, mărul discordiei la ședința Consiliul Municipal Bălți. Mai mulți consilieri îl acuză de minciună pe primarul de Bălți, după ce acesta ar fi ieșit într-un live și ar fi zis că Organizația Veteranilor din oraș ar fi rămas fără birou de întâlnire în primărie, din cauza unor consilieri. 

NICOLAI GRIGORIȘIN, consilier municipal „PS”: „Data trecută, la sesiunea trecută parcă domnul primar, sau pur și simplu Petkov, a ieșit în direct și a spus că Grigorișin și Partidul Socialiștilor a lăsat fără birou Organizația Veteranilor din municipiul Bălți. Cabinetul 107 a rămas pentru veterani, așa mi s-a spus aseară la comisie, oare primarul iar ne-a mințit că au fost lipsiți, din nou a mințit și ca mai mult să nu mintă, haideți să le oferim cabinetul 117 pentru veteranii orașului Bălți din Republica Moldova, eu consider că așa va fi corect.”

SERGHEI GRAMMA, consilier municipal „PSRM”: „Primarul a sunat chiar și la deputații din Parlament, cum socialiștii, comuniștii, au lăsat Organizația Veteranilor fără cabinet, s-a plâns la toată țara, iar după asta aflăm că biroul a rămas veteranilor. Se poate de dat cabinetul 117, e mai mare, e mai confortabil, unde pensionarii și veteranii se pot aduna împreună.”

Primarul de Bălți a lipsit de la ședința Consiliului Municipal, dar în apărarea i-au sărit colegii de partid.

ELENA GRIȚCO, consilieră municipală „PN”: „Reieșind din ce am auzit eu aici, fiecare s-a expus, am ajuns la concluzia că voi încercați să-l pedepsiți pe Petkov, dar pedepsiți cu decizia voastră Organizația Veteranilor, gândiți-vă înainte de a vota, pentru că argumentele și concluziile voastre sunt doar la o adresă, doriți să vă răzbunați, să-l pedepsiți pe Petkov, dar nu va-ți gândit la veterani, că lor le este comod în 107, lor, nu vouă, nu mie, dar lor le este comod în 107, pe ei îi pedepsiți, dar nu pe Petkov.”

După aproape o oră de dezbateri pe loc gol, consilierii au decis să ofere Organizației Veteranilor din Bălți cabinetul 107 din incinta primăriei. 

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Accesul la semnătura electronică calificată va fi facilitat

Serviciul Tehnologia Informației și Securitate Cibernetică (STISC) și Agenția Servicii Publice (ASP) extind metodele de obținere a dispozitivelor de...

/METEO/ Maxime de +40 de grade. Cum va fi vremea astăzi, 16 iulie

Meteorologii prognozează pentru ziua de astăzi, 16 iulie 2024, maxime de până la +40 de grade. Noaptea mercurul în...
  sursa: cursbnm.md