fbpx
25.2 C
Бэлць
miercuri, iunie 19, 2024

/VIDEO/ Un deținut al penitenciarului din Soroca șantaja o femeie că îi va publica pozele intime

Citește și:

Un deținut de la penitenciarul din Soroca, în vârstă de 26 ani, este cercetat penal pentru șantaj. Acesta găsea femei pe internet și iniția cu ele conversații, după care le determina să-i trimită poze intime, iar apoi cerea bani pentru a nu răspândi imaginile la rude.

La începutul lunii iulie, o femeie de 35 ani din Căușeni, a depus o plângere la poliție comunicând că a fost constrânsă să transmită suspectului suma de 64.000  lei, pentru ca acesta să nu facă public informațiile obținute.

Totodată, suspectul a racolat un bărbat de 29 ani, originar din orașul Florești, care anterior își ispășise pedeapsa pentru furturi în penitenciarul din Soroca, prin intermediul căruia primea banii transmiși de la victime.

În urma perchezițiilor efectuate la cei doi membri ai grupului, au fost ridicate acte confirmative de transferuri bănești, cartele telefonice folosite la infracțiunile comise de către ei și ciorne cu evidența sumelor bănești obținute în urma acțiunilor de șantaj.

Pe cazul dat, a fost pornită o cauză penală pentru infracțiune de șantaj, la fel fiind examinate corpurile delicte ridicate în cadrul perchezițiilor. În continuare, urmează a fi identificate și alte victime care au pătimit în urma activității infracționale ale  grupului.

Dacă vor fi găsiți vinovați, bărbații riscă până la 7 ani de închisoare sau amendă de până la 67.500 lei.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/FOTO/ Un șofer băut și fără permis, a intrat cu mașina într-o casă, la Briceni

Un bărbat de 42 de ani din raionul Briceni a intrat cu mașina într-o casă, după ce a urcat...

/VIDEO/ Fericire mare pentru copii: S-a deschis tabăra din Cuhureștii de Sus

Tabăra prietenia din comuna Cuhureștii de Sus și-a deschis larg porțile pentru copii.  SEVIVI AIVOVA, elevă: „Mi-a plăcut că am...
  sursa: cursbnm.md