fbpx
7.2 C
Бэлць
sâmbătă, aprilie 20, 2024

/VIDEO/ „Zeci de adresări, trimise în vânt”. Locatarii unui bloc din Bălți, nemulțumiți de drumul din curtea lor

Citește și:

Zeci de solicitări și scrisori ale locuitorilor de pe strada Boris Glavan 39 din Bălți au rămas nevăzute de către autoritățile publice locale. Oamenii se plâng că s-au adresat de nenumărate ori autorităților pentru reparația curții blocului, însă fără rezultate.

„Iată răspunsul la scrisoare, de acolo ne-au îndreptat la GLC, de la GLC au spus că nu pot face nimic, vecinei noastre Cristina care a scris scrisoarea i-a spus, știți dacă ceva aici nu vă place, vindeți apartamentul și schimbați-vă.”

Oamenii spun că de fiecare dată sunt hrăniți cu promisiuni.

TATIANA CROPOCEVA, locuitoare municipiului Bălți: „De câte ori s-au adresat locatarii casei, întotdeauna au respins, nu sunt bani în buget, de la primărie ne îndreptau la GLC, de la GLC la DRCD, o rotație fără sfârșit, copii vin prin băltoace, nu este posibil să ieși, doar sectorul nostru a rămas murdar. Am scris către Grigorișin de multe ori, lui Usatîi am scris, bani în buget nu sunt.”

„Aceste probleme, gunoiul, câinii, drumurile acestea, noi într-adevăr plătim, dar pentru ce noi plătim, cum chiar și lumea spune, hai să nu plătim, strângem banii și facem drumurile, noi plătim cuiva și facem leafa și noi stăm cu drumurile stricate, uitați-vă.”

„Pentru că aici mașinile nu circulau, dar acum este drum de acces, ei au stricat acest drum, cât scriem și scriem și nu este nici un rost.”

„Am scris, am vorbit, nepoții mei deja au crescut, dar aici nu este nici o regulă, să dea Domnul poate noul primar, poate va fi altfel, dar trebuie de acționat, oamenii s-au săturat să aștepte, oamenii s-au săturat să îngăduie. Eu nu știu cum să trăiești și cum să faci, dacă nu vei plăti te vor scoate din apartament, dar dacă achiți nu are nici un rost.”

„Ca bătrânii să poată ieși normal la plimbare, copiii să se poată juca pe orice timp, de ce nu atrag atenția, noi cerem foarte mult conducerii noastră săa tragă atenția.”

Pentru anul 2024, Întreprinderea Municipală Direcția Reparații și Construcții Drumuri va efectuare reparația curților de pe adresele: strada Pușkin 47, strada Independenței 35, 37, 39, strada Coșbuc 17, strada Mihail Sadoveanu 2, 4 și strada Alexandru Hâjdeu de la strada Decebal până la strada Miron Costin.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/METEO/ Cum va fi vremea astăzi, 20 aprilie. Se mențin temperaturile modeste

Cer noros și temperaturi modeste prognozează meteorologii pentru ziua de astăzi, 20 aprilie. Maxima zilei va fi de 15...

Un conațional bănuit în organizarea migrației ilegale, reținut în flagrant

Polițiștii de frontieră din cadrul SPF Otaci împreună cu ofițerii de investigații a DR Nord au destructurat un grup...
  sursa: cursbnm.md