fbpx
31.1 C
Бэлць
miercuri, iunie 19, 2024

/VIDEO/ Zelinski: Ucraina a depășit momentul de cotitură și se îndreaptă spre victorie

Citește și:

Ucraina a depășit deja momentul de cotitură în războiul împotriva Rusiei, iar mai departe urmează doar victoria. Aceasta a declarat președintele ucrainean, Vladimir Zelinski în ultimul său mesaj video publicat.

„Ucrainenii sunt oameni mândri care își apără mereu pe ai lor și nu vor ceda ocupantului, nicio bucățică din acest pământ, nici un singur procent din libertatea lor.

Deja de 16 zile ne luptăm pentru libertatea noastră. Acest termen este de patru ori mai lung decât a plănuit inamicul când ne-a invadat. Lupătm împotriva unei armate care era considerată una dintre cele mai puternice din lume, care spera că ucrainenii îi vor întâlni cu steagurilor rusești pe străzile ucrainene.

Este imposibil să spunem câte zile mai avem pentru a ne elibera pământul, dar se poate spune că o vom face, pentru că ne străduim pentru el, pentru că am ajuns deja la un punct de cotitură strategică. Deja ne îndreptăm spre scopul nostru, spre victoria noastră”, a subliniat Zelinski.

Întregul mesaj video îl puteți mai jos:

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/FOTO/ Un șofer băut și fără permis, a intrat cu mașina într-o casă, la Briceni

Un bărbat de 42 de ani din raionul Briceni a intrat cu mașina într-o casă, după ce a urcat...

/VIDEO/ Fericire mare pentru copii: S-a deschis tabăra din Cuhureștii de Sus

Tabăra prietenia din comuna Cuhureștii de Sus și-a deschis larg porțile pentru copii.  SEVIVI AIVOVA, elevă: „Mi-a plăcut că am...
  sursa: cursbnm.md