fbpx
20.6 C
Бэлць
vineri, aprilie 12, 2024

/VOX POP/ Ce cred locuitorii municipiului Bălți că Putin a câștigat alegerile în Rusia

Citește și:

Rezultatele preliminare arată că președintele în exercițiu al Federației Ruse, Vladimir Putin, a câștigat detașat alegerile – cu peste 87%.

Locuitorii municipiului Bălți au păreri împărțite despre alegerile din Rusia. Unii consideră că acestea au fost fraudate.

„A fost o farsă în alegeri. Acolo era clar demult cine o să câștige, fiindcă dumnealui toată opoziția, să spun a distrus-o.”

„Fiecare își pune împrejurul lui oamenii de încredere, care la un moment oarecare să hotărască în folosul celui care dă de lucru, înseamnă că lui Putin. Întru așa fel a câștigat, poate nici nu a votat, m-am mai uitat la multe părți cum votau, arătau că nu e pentru dânsul da încoace e 87 oare cât acolo.”

„Nu știu ce să spun. Nu am cuvinte.”

„Acolo nu a fost nicio alegere, acolo a fost Putin și atât. Putin înainte și altceva nimic. Acolo oare au fost alegeri? Acolo nu au fost alegeri s-a pus bifă și atât, e părerea mea.”

Alții susțin că fără Putin, Rusia nu are viitor și consideră că alegerile au fost organizate corect.

„Cred mai mult că au fost corecte decât nu. Tare mă îndoiesc că au falsificat tot acolo, cred că poporul rus îl susțin mult.”

„E foarte bine, e pur și simplu bine, așa și să rămână. – De ce? – Pentru că așa e corect, așa trebuie să fie, este la cârma țării și face totul cum trebuie.”

„Eu consider că au fost corecte, dacă poporul a votat în proporție de 87 de procente, consider că au fost corecte. Cred că în acest moment nu trebuie schimbat, caii la răscracăre nu se schimbă, cred că e la fel, lunecos e.”

„Rusia este Rusia. El normal a votat. Lumea dacă a tras de dânsul, el… El așa, la dânsul nu e așa ca la noi, tot fur. Totul e normal acolo.”

„Eu cred că practic schimbări nu vor fi. Tot așa războiul va continua. Și la fel va totul ce se întâmplă acum în lume.”

„80 și ceva de procente este totuși mult, chiar dacă ceva acolo nu a fost corect, așa rezultat oricum e mult. Să falsifici așa de multe voturi e ireal.”

În regiunea transnistreană, șeful statului rus a adunat 97% din numărul total de voturi.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Rusia vrea să reia discuțiile de pace cu Ucraina pe baza acordului eșuat din aprilie 2022, de la Istanbul

Regimul de la Kremlin ar vrea să reia negocierile de pace cu Ucraina pe baza acordului eșuat din martie-aprilie...

/VIDEO/ Aproape 200 de asistenți sociali din Bălți nu și-au primit salariul pentru luna decembrie

Aproape 200 de asistenți sociali din municipiul Bălți nu și-au primit salariul pentru luna decembrie. Chiar dacă de la...
  sursa: cursbnm.md