fbpx
12.3 C
Бэлць
sâmbătă, mai 18, 2024

ATENȚIE! Trafic intensiv la vama Sculeni, pe sensul de intrare în țară

Citește și:

Poliția de Frontieră informează că, în prezent, se înregistrează un trafic intensiv în punctul de trecere a frontierei Sculeni, cu un flux majorat și continuu pe sensul de intrare din Republica Moldova.

Conștienți de aceste condiții, au fost implementate o serie de măsuri pentru a asigura fluidizarea traficului: o creștere a numărului de angajați în prima linie de control, precum și utilizarea la capacitate maximă a infrastructurii punctului de trecere, care se află în proces de reconstrucție.

Echipa Poliției de Frontieră depune eforturi susținute pentru a gestiona situația și a asigura un flux cât mai eficient și rapid. Cu toate acestea, călătorii sunt rugați să manifeste înțelegere și răbdare în fața potențialelor întârzieri.

Totodată, pentru informarea publicului, dorim să comunicăm că, la acest moment, traficul se desfășoară în condiții normale la punctele de trecere PTF Leova, PTF Costești și PTF Leușeni.

În contextul traficului sporit, apelăm la toți călătorii să fie responsabili și să respecte regulile și indicațiile autorităților de frontieră pentru o traversare cât mai rapidă și sigură a frontierei.

Echipa Poliției de Frontieră rămâne mobilizată pentru a asigura securitatea și eficiența procesului de trecere a frontierei și va continua să monitorizeze situația pentru a face față cerințelor acestui flux intens de călători.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Prim-Ministrul Dorin Recean a avut o întrevedere cu reprezentanții organizației Crucea Roșie

Sprijinul oferit de organizația Crucea Roșie persoanelor vulnerabile din Republica Moldova, inclusiv refugiaților, a fost discutat de prim-ministrul Dorin...

/METEO/ Cer noros, dar fără precipitații. Câte grade vor fi astăzi

Pentru astăzi, 18 mai, Serviciul Hidrometeorologic de Stat prognozează cer noros pe întreg teritoriul țării. În Nord se așteaptă temperaturi...
  sursa: cursbnm.md