fbpx
25.8 C
Бэлць
joi, mai 23, 2024

Bărbat din raionul Florești, condamnat la 3 ani de închisoare, pentru trafic de influență

Citește și:

Un bărbat din raionul Florești a fost condamnat la 3 ani închisoare pentru trafic de influență la obținerea a trei permise de conducere.

Bărbatul susținea că are influență asupra angajaților Secției de Înmatriculare a Transportului și Calificarea Conducătorilor Auto Soroca, iar în schimbul a 700 euro, îi poate determina pe aceștia în vederea obținerii permiselor de conducere pentru trei persoane.

Urmărirea penală a durat 3 luni și a fost efectuată de către Direcția Generală Teritorială Nord a Centrului Național Anticorupție, iar judecarea cauzei s-a efectuat în termen 2 ani și 8 luni, fapt datorat eschivării inculpatului de la prezentarea sa în instanța de judecată.

Prin sentința din 26 iulie 2023, instanța l-a recunoscut vinovat pe inculpat de comiterea a două infracțiuni de trafic de influență, stabilindu-i pedeapsa cu închisoare pe un termen de 3 ani, cu executare în penitenciar de tip semiînchis.

La fel, prin sentința instanței a fost dispusă confiscarea sumei de 700 euro cu trecerea acesteia în bugetul de stat al Republicii Moldova.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ Tradițiile nu se uită la Prepelița. De hramul satului, copiii s-au întrecut la trântă pentru iepure și cocoș

Distracție mare a fost miercuri la hramul satului Prepelița din raionul Sîngerei. https://youtu.be/NH23sKHu4_4 IULIAN ERIMEI, primarul comunei Prepelița, raionul Sîngerei: „Satul...

Inginer cadastral din Elizaveta, reținut de CNA într-un dosar de trafic de influență

Un fost inginer cadastral de la primăria Elizaveta, municipiul Bălți, a fost reținut fiind suspectat de comiterea traficului de...
  sursa: cursbnm.md