fbpx
25.4 C
Бэлць
joi, iunie 20, 2024

Care este termenul limită de prezentare a impozitului pe venit

Citește și:

Ultima zi în care persoanele fizice pot depune Declarația cu privire la impozitul pe venit pentru anul 2019 este 29 mai, anul curent.  

Impozitul pe venit pentru persoanele fizice constituie 12% din venitul anual impozabil. Potrivit FISC, obligația de depunere a Declarației cu privire la impozitul pe venit survine persoanelor fizice care: nu desfășoară activitate de întreprinzător; persoanele fizice nerezidente care obţin venituri conform art.74 din Codul fiscal; direcționează un cuantum procentual din impozitul pe venit calculat anual la buget; solicită spre restituire impozitul pe venit achitat în plus.

Persoanele fizice pot depune Declarația și achita impozitul pe venit online, prin intermediul serviciului „Achitarea on-line a impozitelor și taxelor de către persoanele fizice-cetățeni” de pe portalul www.sfs.md sau  la oricare subdiviziune a Serviciului Fiscal de Stat, indiferent de locul de domiciliu sau reședință a acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ Construită din dragoste, Biserica „Sfânta Treime” din Cuhureștii de Sus este o perlă a neamului. Ce secrete a lăsat familia Bogdanilor

„Vă întâmpin cu gânduri bune, dragii mei, fiindcă, bine ați venit la această perlă a noastră, care ne adună,...

Traficanți de droguri din capitală, reținuți de ofițerii INI

Ofițerii Direcției investigații Centru și cei ai Direcției urmărire penală a INI, sub conducerea PCCOCS, au destructurat activitatea infracțională...
  sursa: cursbnm.md