fbpx
24.1 C
Бэлць
joi, iunie 20, 2024

Detergent lichid sau detergent pudră, care este mai bun

Citește și:

Când este vorba de comoditate, detergentul lichid are priritate în fața celui pudră. Detergentul lichid este ușor de măsurat și de turnat, pentru că vine cu un capac ce poate fi folosit ca pahar gradat. Între timp, pernuțele umplute cu detergent lichid pot fi aruncate pur și simplu în mașina de spălat la fiecare spălare, transmite TVN, cu referire la libertatea.ro.

În schimb, detergentul pudră este adesea ambalat în cutii voluminoase și trebuie turnat într-un dispozitiv de măsurare separat. Acest lucru poate duce cu ușurință la vărsare, lăsând mizerii și irosind detergentul.

Deși ambii detergenți sunt concepuți pentru a se dizolva rapid, detergentul lichid este mai capabil să facă acest lucru la orice temperatură a apei. Este posibil ca unii detergenți sub formă de pudră să nu se dizolve la fel de repede în apă rece și să lase reziduuri pe haine.

Dar acest lucru poate fi un dezavantaj și în cazul pernuțelor de lichid, care pot rămâne blocate în ușa mașinii de spălat sau poate să dureze mult să se dizolve în apă rece.

Reziduurile chimice pe care le pot lăsa în urmă detergenții pudră ar putea, de asemenea, să se colecteze în sistemele septice și să se infiltreze în sol sau în sistemele de apă. Cu toate acestea, ambalajele lor din carton sunt ușor de reciclat, în timp ce sticlele de detergent lichid din plastic sunt reciclate mai rar.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Mai mulți români sunt acuzați că au folosit diplome de Bacalaureat false pentru a obține certificate de manager de transport marfă

10 români sunt cercetați de polițiști, după ce ar fi folosit diplome de Bacalaureat false, pentru a obține certificate...

/VIDEO/ Construită din dragoste, Biserica „Sfânta Treime” din Cuhureștii de Sus este o perlă a neamului. Ce secrete a lăsat familia Bogdanilor

„Vă întâmpin cu gânduri bune, dragii mei, fiindcă, bine ați venit la această perlă a noastră, care ne adună,...
  sursa: cursbnm.md