fbpx
11 C
Бэлць
luni, aprilie 22, 2024

Marina Tauber a contestat la Curtea de Apel Chișinău hotorârea luată de CEC

Citește și:

Candidatul Partidului Politic „Șor” la alegerile locale noi din municipiul Bălți, Marina Tauber, a contestat la Curtea de Apel Chișinău hotărârea Comisiei Electorale Centrale (CEC), prin care s-a cerut anularea acesteia din campania electorală.

„În cererea de chemare în judecată se menționează că, analizând motivarea hotărârii CEC din 1 decembrie, s-a constatat că organul electoral a emis un act administrativ individual ilegal. Prin urmare, avocații consideră că Partidul „ȘOR” este vătămat în drepturile sale”, se arată într-o notă informativă a partidului.

Menționăm că pe 1 decembrie, CEC a anulat înregistrarea candidatului Partidului Politic „Șor” la alegerile locale noi din municipiul Bălți. Potrivit raportorului, Pavel Postică, Marina Tauber ar fi depășit plafonul maxim de cheltuieli permise în campania electorală.

Ședința cu privire la anularea înregistrării concurentei electorale va avea loc vineri, 3 decembrie, la Judecătoria Bălți.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Cazul tinerei de la Orhei, găsită moartă: Procuratura a pornit un dosar penal. Cine va fi audiat

La 12 aprilie 2024, Inspectoratul de poliție Orhei a fost sesizat despre dispariția unei tinere de 19 ani, însărcinată...

Liceul Ștefan cel Mare din Bălți va fi eficientizat energetic în cadrul unui proiect guvernamental

Liceul Ștefan cel Mare din municipiul Bălți urmează a fi eficientizat energetic în cadrul proiectului „Rețeaua de școli model”....
  sursa: cursbnm.md