fbpx
1.5 C
Бэлць
luni, decembrie 4, 2023

Nemerenco VS Chicu. Scandal politic după ce Ala Nemerenco, a comentat rezultatele alegerilor din satul ei de baștină

Citește și:

Un scandal politic riscă să se ivească între două partide politice din Republica Moldova, după ce Ministra Sănătății, Ala Nemerenco, a comentat rezultatele alegerilor din localitatea Domulgeni, raionul Florești, satul ei de baștină.

După ce Comisia Electorală Centrală (CEC), a publicat rezultatele preliminare la alegerile locale generale, Ala Nimerenco, a comentat pe rețelele de socializare în felul următor:

„Să nu vezi drumul asfaltat când mergi de la șosea în sat, dar și pe alte străzi principale, și nici trotuarele ca la oraș care duc spre școală, grădiniță, magazine, primărie, să nu vezi iluminarea stradală care a rupt satul din întuneric, să nu apreciezi grădinița reparată care înseamnă viitor asigurat micuților și părinților… Cele mai mari dureri și probleme oamenii și le creează singuri, cu mâna lor. Cele mai mari tributuri ni le plătim nouă înșine”, a scris ministra, după ce candidatul din partea formațiunii PAS a acumulat un punctaj mai mic, la alegeri de cât contracandidatul din partea formațiunii PDCM.

Drept replică liderul PDCM, Ion Chicu a scris: „Nesimțita asta își numește consătenii proști pentru alegerea lor și-i șantajează. Desigur, nu ne putem supăra pe ea, dar faptul că o asemenea specimenă conduce de ani buni un minister, vorbește mult despre halul în care a ajuns țara…”

Deputatul PAS, Radu Marian, i-a luat apărarea ministrei, criticând postarea fostului premier: „A guvernat țara în ultimul hal, a făcut nuntă pe timp de pandemie, a ascuns mari hoții ale oligarhilor și oamenilor Kremlinului, a mințit și minte în continuare de crapă pietrele, motiv pentru care a fost alungat rușinos de la putere de oameni. Unicul lucru care poate să-l facă acest individ este să insulte pe toți cei din jur, așa cum a insultat-o în cel mai josnic mod pe doamna ministră Nemerenco, sau pe jurnalista de la ZdG. La modul cum se exprimă și cum se comportă cu femeile (și nu doar), am impresia acest om nu are mamă. Nu cred că am văzut vreodată o persoană publică în Moldova mai neadecvată ca acest Chicu”.

Menționăm că în satul Domulgeni din raionul Florești, candidatul formațiunii PDCM a acumulat 300 de voturi, iar cel din formațiunea PAS, 280 de voturi.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ Un parc lăsat în paragină din orașul Cupcini ar putea deveni zonă de agrement, cu ajutorul Poloniei

Un parc de la marginea orașului Cupcini, care se află în paragină, ar putea fi renovat în următorii ani....

La Bălți se va desfășura workshopul „Calea către UE: progrese și oportunități pentru Republica Moldova”. Cum poți participa

Asociația pentru Politica Externă (APE) invită toți doritorii la workshopul „Calea către UE: progrese și oportunități pentru Republica Moldova”.  Data:...
  sursa: cursbnm.md