fbpx
11.8 C
Бэлць
vineri, aprilie 19, 2024

/VIDEO/ Perchiziții la Drochia: Țigări, arme și droguri depistate de polițiști

Citește și:

Polițiștii din Drochia au efectuat percheziții autorizate la domiciliile a cinci persoane, cu vârste cuprinse între 35 și 64 de ani, locuitori ai raionului Drochia, suspectați în comiterea mai multor ilegalități.

Valoarea mărfii se estimează la 78 659 de lei


În rezultatul perchezițiilor, la domiciliul unui bărbat de 44 de ani au fost descoperite și ridicate 2146 de pachete cu țigări fără acte de proveniență. Valoarea mărfii se estimează la 78 659 de lei.

La domiciliile altor două persoane, un bărbat de 49 de ani și o femeie de 38 de ani din localitatea Șuri, au fost găsite două pistoale, o armă de vânătoare cu țeavă lisă, o armă cu lunetă de model „Hatsan” și 13 cartușe. Armele și munițiile erau deținute ilegal și păstrate cu încălcarea normelor prevăzute de lege.

Droguri de tip „marijuana”


Totodată, la domiciliile a doi bărbați de 35 și 64 de ani din orașul Drochia au fost descoperite droguri de tip „marijuana” și obiecte confecționate artizanal pentru consumul acestora.

La moment se întreprind măsuri procedurale necesare în vederea examinării armelor și drogurilor și expedierea acestora pentru efectuarea expertizelor. La fel urmează verificarea armelor pentru a stabili dacă au fost folosite în comiterea infracțiunilor.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ La Viișoara, Edineț, a fost inaugurat un Centru de Consultanță în Afaceri

La Viișoara, Edineț, a fost inaugurat un Centru de Consultanță în Afaceri pentru cei care vor să-și inițieze o...

/VIDEO/ Seniorii din nordul țării sunt mai abilitați în organizarea și implementarea activităților la nivel local

Realizarea inițiativelor locale contribuie la satisfacerea nevoilor de comunicare și participare socială a vârstnicilor. Conform sondajelor desfășurate în 35...
  sursa: cursbnm.md