fbpx
14.9 C
Бэлць
miercuri, mai 29, 2024

Prim-ministrul a discutat problemele confruntate de companiile specializate în prestarea serviciilor turistice

Citește și:

Prim-ministrul Chicu a discutat problemele confruntate de companiile specializate în prestarea serviciilor turistice. Restricțiile impuse de situația de urgență instituită în Republica Moldova și majoritatea țărilor afectate de epidemie au afectat industria turistică și au împiedicat realizarea mai multor angajamente.

Ion Chicu a anunțat companiile turistice despre intenția Guvernului de a susține capacitatea lor de creditare prin oferirea garanțiilor de stat în mărime de până la 50% din valoarea gajului necesar și subvenționarea dobânzilor.

Au fost abordate problemele destinațiilor turistice din interiorul RM și posibilitățile de reluare a unor servicii prestate de acestea. În zilele următoare Executivul va examina un set de măsuri în acest sens.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Prim-ministrul Dorin Recean: „Programul Prima Casă Plus este o investiție în viitorul tinerilor și al familiilor din Republica Moldova”

Programul Prima Casă Plus va fi disponibil pentru cetățeni, începând cu luna iulie 2024, iar până atunci Guvernul va...

Prim-ministrul Dorin Recean a avut o întrevedere de rămas bun cu ambasadorul SUA, Kent D. Logsdon

Prim-ministrul Dorin Recean a avut o întrevedere cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, Kent D. Logsdon,...
  sursa: cursbnm.md