fbpx
13.9 C
Бэлць
miercuri, mai 29, 2024

Proprietarul unei săli de forță, amendat pentru că și-a deschis ușile pentru clienți în plină pandemie

Citește și:

În plină pandemie administratorul unei săli de forță din Chișinău a decis să-și deschidă ușile pentru clienți. În scurt timp însă oamenii legii au depistat că încalcă legea și au aplicat acestuia o amendă de 75.000 de lei.

Potrivit poliției în interiorul sălii sportive aveau acces doar clienţii fideli, care anunțau administratorul despre ulterioarele vizite printr-un apel telefonic.

Sala de forță activa contrar Hotărârii Comisiei Naționale Extraordinară de Sănătate Publică, care prevede că activitatea sălilor de sport, centrelor sportive, sălilor de fitness etc. se sistează pe perioada stării de urgență.

Cazul respectiv a fost documentat de angajații Inspectoratului național de investigații al Inspectoratului General al Poliției.

Reprezentantului sălii de forță i-a fost întocmit un proces-verbal de cercetare la fața locului, fiind sancționat cu 75 de mii de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Prim-ministrul Dorin Recean: „Programul Prima Casă Plus este o investiție în viitorul tinerilor și al familiilor din Republica Moldova”

Programul Prima Casă Plus va fi disponibil pentru cetățeni, începând cu luna iulie 2024, iar până atunci Guvernul va...

Prim-ministrul Dorin Recean a avut o întrevedere de rămas bun cu ambasadorul SUA, Kent D. Logsdon

Prim-ministrul Dorin Recean a avut o întrevedere cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, Kent D. Logsdon,...
  sursa: cursbnm.md