fbpx
11 C
Бэлць
luni, aprilie 22, 2024

România va examina cererea de retragere a cetățeniei române al lui Ion Chicu

Citește și:

Cererea de retragere a cetățeniei române a prim-ministrului Ion Chicu va fi examinată la data de 14 ianuarie 2021, de către Autoritatea Națională pentru Cetățenie din România.

Se întâmplă după ce deputatul român, Constantin Codreanu, a depus o plângere pe numele prim-ministrului moldovean, în urma scandalului diplomatic generat între Ion Chicu și europarlamentarul Siegfried Mureșan.

„Nu mai putem tolera la infinit românofobia celor care își redobândesc cetățenia română și beneficiază de toate avantajele pe care le are un cetățean al unui stat membru al Uniunii Europene”, a declarat parlamentarul Constantin Codreanu.

Amintim că, la 22 mai curent, după ce europarlamentarul Siegfried Mureșan a criticat felul în care Guvernul de la Chișinău gestionează pandemia de coronavirus, Ion Chicu a răspuns cu replici acide. „Ratați, nimic în viață și în țară n-ați realizat”, a scris premierul pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Cazul tinerei de la Orhei, găsită moartă: Procuratura a pornit un dosar penal. Cine va fi audiat

La 12 aprilie 2024, Inspectoratul de poliție Orhei a fost sesizat despre dispariția unei tinere de 19 ani, însărcinată...

Liceul Ștefan cel Mare din Bălți va fi eficientizat energetic în cadrul unui proiect guvernamental

Liceul Ștefan cel Mare din municipiul Bălți urmează a fi eficientizat energetic în cadrul proiectului „Rețeaua de școli model”....
  sursa: cursbnm.md