fbpx
37.7 C
Бэлць
vineri, iulie 12, 2024

Tauber face promisiuni: „Vă garantez că, din 15 martie, la Bălți, vor începe lucrări ample de renovare a drumurilor și curților de bloc”

Citește și:

Din 15 martie, străzile din municipiul Bălți se vor transforma într-un mare șantier. Începând cu această dată, vor începe lucrări ample de renovare a drumurilor și curților de bloc. Asigurările vin din partea candidatului Partidului „ȘOR” pentru funcția de primar al municipiului Bălți, Marina Tauber. 

Într-o înregistrare video postată pe pagina sa de Facebook, Marina Tauber a menționat că echipa Partidului „ȘOR” continuă să lucreze, să construiască și să se gândească la un viitor luminos pentru bălțeni. 

„În pofida tuturor, noi credem în victoria noastră. Prin urmare, vă asigur că, în calitate de primar al municipiului Bălți, împreună cu echipa formațiunii noastre, vom rezolva problema drumurilor proaste din oraș. De asemenea, curțile de bloc, care reprezintă un loc important pentru mulți dintre noi, acolo unde copiii, părinții acestora și vârstnicii petrec o bună parte din timpul liber, vor fi amenajate și îngrijite. Repet, din 15 martie, străzile municipiului Bălți se vor transforma într-un mare șantier, iar la scurt timp, veți merge pe drumuri renovate integral și vă veți petrece timpul liber în curți curate, cu parcări amenajate și cu terenuri de joacă pentru copii”, a menționat Marina Tauber. 

Marina Tauber a mai spus că acest angajament va fi respectat cu maximă responsabilitate, la termen.

„Vă rog ca și de această dată, să notați în calendarele dumneavoastră, în calendarul nostru comun, și să verificați dacă am respectat sau nu acest angajament, pe care îl fac cu maximă responsabilitate. Mai multe despre planurile noastre privind alte proiecte și programe vă vom informa în continuare”, susține Tauber. 

Acum câteva zile, Marina Tauber a venit cu o altă promisiune concretă. Mai exact, Tauber a dat asigurări că, până în 1 iulie, va aduce, la Bălți, 70 de mijloace de transport noi, iar locuitorii orașului se vor deplasa în siguranță și confort.

Candidatului Partidului „ȘOR” pentru funcția de primar al municipiului Bălți, Marina Tauber, a câștigat detașat, cu aproximativ 50% din voturi, în primul tur al alegerilor locale noi din 21 noiembrie. Cel de-al doilea tur de scrutin va avea loc în 5 decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ Problema gunoiului din Bălți putea fi rezolvată mai repede. Era nevoie doar se semnătura primarului

Lupta în criza gunoiului la Bălți continuă. Președinții fracțiunilor politice din consiliul municipal îl acuză pe primarul Alexandr Petkov...

Omorul de la Rîșcani din 2008. Un bărbat a fost condamnat la 16 ani de închisoare

Un bărbat a fost condamnat la 16 ani de închisoare, după ce împreună cu iubita a omorât soțul femeii...
  sursa: cursbnm.md