fbpx
11.2 C
Бэлць
joi, februarie 22, 2024

Tauber, în vizorul ANI: S-a constatat o diferență mare dintre averea, veniturile și cheltuielile sale

Citește și:

Autoritatea Națională de Integritate a finalizat controlul averii și intereselor personale în privința deputatei Marina Tauber.

Inspectorii de integritate au verificat modificările patrimoniale intervenite până la data de 31.03.2020.

Astfel că, în cadrul procedurii de control s-a constatat prezența unei diferențe substanțiale în mărime totală de 324814,17 lei între averea dobândită, veniturile obținute și cheltuielile realizate în perioada 01.08.2016-31.12.2018.

Diferența substanțială a fost generată de alimentarea cu numerar a conturilor de card avute în gestiune, inclusiv de credit și achitarea serviciilor de către subiectul supus controlului.

De menționat că, subiectul are dreptul de a contesta actul de constatare, iar confiscarea averii nejustificate se dispune doar printr-o hotărâre irevocabilă a instanței de judecată.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Peste 9 milioane de lei pentru implementare unui proiect la Drochia, prin intermediul ADR Nord

Orașul Drochia va beneficia de 9,6 milioane de lei, pentru implementarea proiectului „Creșterea nivelului de trai în zona de...

Biroul de Reintegrare despre faptul că Transnistria ar putea solicita alipirea la Rusia: „Tiraspolul e conștient de consecințele pe care și le asumă”

Biroul politici de reintegrare a reacționat în urma informațiilor apărute în spațiul public precum că regiunea transnistreană ar urma...
  sursa: cursbnm.md