fbpx
17.7 C
Бэлць
vineri, iunie 14, 2024

Un moldovean, german și ucrainean cu permise de conducere falsificate, reținuți la trecerea frontierei

Citește și:

Polițiștii de frontieră din Direcția regională NORD au ridicat de la trei conducători auto permisele de conducere, cu semne de falsificare. Cazurile au fost înregistrate în punctul de trecere a frontierei Costești, în aceeași zi și doar la câteva ore diferență.

În primul caz, cetățeanul Germaniei a prezentat un permis polonez, care ar fi eliberat pe numele său. După cercetarea amănunțită a documentului, polițiștii de frontier au stabilit că lipsesc elementele de protecție, ceea ce însemnă că permisul nu este unul autentic. În declarații cetățeanul de 64 de ani a menționat că și-a perfectat documentul în Polonia și ar fi oferit 500 de euro.

A doua persoană documentată este un tânăr cu dublă cetățenie, moldovenească și română. Acesta a fost identificat în fluxul de pasageri ai cursei Moldova-Marea Britanie. Conform analizei de risc, polițiștii de frontieră au supus unui control suplimentar cetățeanul de 20 de ani, iar ca rezultat în portmoneu s-a depistat permisul de conducere. Actul ar fi fost eliberat de autoritățile române, care vizibil prezenta semne de falsificare. La audieri, tânărul a recunoscut că în Anglia l-a cumpărat contra sumei de 100 de euro.

Încheie șirul ilegalităților un cetățean al Ucrainei de 42 de ani care a prezentat la controlul trecerii frontierei de stat permisul de conducere ucrainean falsificat. Deși bărbatul a declarat că a studiat la școala auto și examenele a susținut, acesta ar fi oferit în jurul a 150 de euro pentru a-și schimba permisul cu toate categoriile de conducere.

În toate cazurile cercetările continuă în vederea elucidării circumstanțelor și luării măsurilor legale ce se impun. Documentele vor fi transmise spre expertiză.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Premierul Dorin Recean și reprezentanții autorităților publice din Soroca au discutat despre dezvoltarea raionului

Prim-ministrul Dorin Recean s-a întâlnit cu reprezentanții autorităților publice și ai serviciilor desconcentrate din raionul Soroca. Au fost discutate...

/VIDEO/ „Acceptă-mă” – Bate un gol pentru viață

Au jucat fotbal pentru o cauză nobilă. În municipiul Bălți s-a desfășurat cea de-a doua ediție a „Cupei Companiilor:...
  sursa: cursbnm.md