fbpx
30.6 C
Бэлць
luni, iulie 15, 2024

/VIDEO/ Moroșan și Galagoț, eliberați direct din sala de judecată: „A fost răfuială politică”

Citește și:

Consilierul municipal din partea PSRM Maxim Moroșan și sportivul Dmitrii Galagoț, implicați într-o bătaie într-un local din Bălți, au fost eliberați din sala de judecată, după ce magistrații au admis demersul avocatului. Pentru ai susține pe cei doi, de dimineață în fața Curții de Apel Bălți s-au adunat câteva zeci de persoane pentru a cere libertate celor reținuți.

„Eu azi am venit să-i susțin pe colegii noștri care, cred eu că, au dreptate, iar ceea ce se întâmplă acum nu este corect.”

„Această situație nu este nicidecum legată de sport, aici miroase a politică.”

„Am venit să-l susțin pe Galagoț, să fie justiție corectă, să fie eliberat. Lasă poliția să prindă narcomanii, alcoolicii, bandiții, infractorii adevărați. Acolo unde poliția mușamalizează, dar aici nu au avut temei de reținere.”

Atât Maxim Moroșan, cât și Dmitrii Galagoț susțin că plasarea lor în arest preventiv a fost o răfuială politică din partea oponenților.

DMITRII GALAGOȚ, sportiv: „Pe noi ne-au învinuit pentru că ne-am apărat. Atâta tot, noi nu am avut intenția să încălcăm legea, de aceea noi am venit în cafenea să stăm, să comunicăm. S-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat și am fost nevoiți să ne apărăm reciproc.”

MAXIM MOROȘAN, consilier municipal: „Cu părere de rău voi nu ați fost la ședință pentru că era un închisă, dar avocatul a prezentat acte care nu  corespund, cu multe încălcări, acolo concret de mână era scris cu creionul „reținere”, înseamnă chiar să fiu reținut. Aceasta e legat de ultima ședință a Consiliului Municipal care a fost, când am anulat toate întrebările despre terenuri, licitațiile.”

Menționăm că în noaptea de 26 spre 27 iunie, consilierul municipal Maxim Moroșan și sportivul Dmitrii Galagoț au fost reținuți de oamenii legii fiind implicați într-o bătaie de grup. 

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Programul Național de accelerare a dezvoltării mun. Bălți

Municipiul Bălți va putea deveni un centru urban competitiv și sustenabil, grație noului Program Național de accelerare a dezvoltării...

/VIDEO/ Unde își petrec timpul liber bălțenii: „Tufari de jur împrejur”

Vara, odată cu perioada vacanțelor și concediilor, bălțenii spun că simt mai mult ca niciodată lipsa locurilor amenajate pentru...
  sursa: cursbnm.md