fbpx
35.2 C
Бэлць
sâmbătă, iulie 13, 2024

/VIDEO/ Ziua Americii, celebrată la America House Bălți. Voluntarii au organizat o săptămână de evenimente

Citește și:

Ziua Independenței în Statele Unite este sărbătorită anual pe 4 iulie. Anul acesta voluntarii de la America House au pregătit o săptămână de activități interactive pentru cei interesați de cultura Statelor Unite ale Americii. Tinerii au avut parte de mai multe quizuri și questuri, au vizionat filme, au cântat muzică americană și au socializat.  

CRISTINA POSTOLACHI, Coordonator de Comunicare la America House Bălți: „Ne bucurăm că avem foarte mulți participanți care au fost interesați de activitatea noastră de astăzi. Vom avea șu un quiz despre SUA. Voluntarii noștri care sunt foarte activi și dedicați au pregătit niște întrebări, au pregătit șu un quest pe spațiul centrului și în afara acestuia. Vom avea iarăși o călătorie virtuală către SUA cu ajutorul utilajelor VIAR.”

Printre toate activitățile, tinerii au avut posibilitate să cunoască cultura americană în cadrul unei conversații istorice, ghidată de prorectorul USARB.

„Noi în general punem accent pe cultura americană la ziua de astăzi și vrem să interacționăm cu noi persoane și cum ați observat sunt și americani la noi.”

„Celebrăm Ziua Independenței Statelor Unite, 4 iulie, în incinta America Hause Bălți. Până acum am avut activități foarte interesante împreună cu voluntarii American Spaces, care au organizat aceste activități pentru noi. Am avut un mic quiz și de asemenea acum copiii desenează simbolurile americane, după asta cred că urmează multe surprize.”

„Astăzi sărbătorim în cadrul centrului Ziua Independenței și avem un program încărcat, văd un program încărcat, sunt foarte multe activități. Mai întâi ma avut ocazia să ne cunoaștem toți participanții, acum desenăm, iar mai departe cred că avem un program foarte frumos.”

„Eu sunt o amatoare de această cultură, îmi place limba foarte mult, îmi plac activitățile pe care le facem aici, fiind voluntar mi-am făcut multe cunoștințe. La fel o motivație au fost oamenii care au venit aici împreună cu mine.”

„Ziua Independenței este o zi foarte importantă pentru spațiul nostru, dar și pentru întreaga populație a Americii, pentru că este o zi foarte semnificativă pentru ei.”

Săptămâna dedicată zilei independenței Statelor Unite ale Americii se va încheia cu o vizionare de film în aer liber.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Cod Roșu de caniculă. Recomandările Ministerului Sănătății

În contextul Codului Roșu de caniculă în Republica Moldova anunțat de Serviciul Hidrometeorologic de Stat, Ministerul Sănătății vine cu...

/VIDEO/ Statul oferă milioane de lei pentru dezvoltarea localităților. Ce trebuie să facă primarii

APL-urile de nivelurile I și II pot obține finanțare de la stat pentru dezvoltarea localităților. Apelul competitiv de selectare...
  sursa: cursbnm.md