fbpx
24.1 C
Бэлць
miercuri, iulie 24, 2024

/VIDEO/ O linie de încredere pentru veterani a fost lansată de către Ministerul Apărării

Citește și:

Ministerul Apărării a lansat o linie telefonică de încredere dedicată veteranilor. Aceasta a fost denumită „Veteran”, iar veteranii de război pot solicita ajutor în perioada măsurilor de prevenire a pandemiei COVID-19.

Ministrul Apărării,Alexandru Pînzari, i-a îndemnat pe veterani să stea acasă și, în caz de necesitate, să apeleze la linia telefonică de încredere.

„Ne propunem să comunicăm eficient cu Dumneavoastră în vederea soluționării tuturor problemelor pe care le veți aborda în această perioadă de criză. Vom sistematiza problemele voastre iar la necesitate, le vom aborda în cadrul ședințelor Comisiei pentru situații de urgență locale prin intermediul Șefului Centrului Militar Teritorial, Șefului Secției Administrativ Militare, care vor fi porta voce a dumneavoastră”, a spus ministrul Apărării Alexandru Pînzari, în adresarea către veterani și văduvele de război.

Linia telefonică de încredere „Veteran”, are următoarele numere de telefon: 022 25 20 65, 022 25 21 78, la care puteți apela de luni până vineri, între orele 8.00-17.00 și la un număr de telefon mobil: 060705138, valabil 24 de ore din 24.

Video: army.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ Au crescut taxele de studii la universitățile din Republica Moldova. Care sunt cele de la USARB

Taxa de studiu la universităţile din Republica Moldova a crescut. La Universitatea Alecu Russo din Bălți cea mai scumpă...

O fetiță din Sîngerei s-a născut în ambulanță. Nașterea a decurs fără complicații

O fetiță s-a născut în ambulanță, la data 19 iulie curent. La ora 15:33, Dispeceratul comun de urgență al...
  sursa: cursbnm.md