fbpx
17.3 C
Бэлць
luni, aprilie 15, 2024

Percheziții la Edineț și Briceni. Au fost ridicate droguri de peste 200.000 mii de lei

Citește și:

Polițiștii și procurorii au efectuat percheziții la patru persoane cu vârste cuprinse între 19 și 28 de ani, locuitori ai raionului Edineț.  Bărbații  sunt suspectați de punerea în circulație ilegală a drogurilor  de tip ”marijuana”, pe teritoriul raionului Edineț și Briceni.

În momentul reținerii în flagrant a figurantului principal, în timp ce intenționa să realizeze drogurile, acesta se afla într-un Volkswagen Golf, condus de un angajat cu statut special de 23 de  ani. Automobilul a fost plasat la parcarea specială, iar șoferul a fost îndreptat la efectuarea expertizei narcologice.

Ulterior au fost efectuate percheziții autorizate (încăperi, depozite, automobile), unde a fost depistată marijuana, cartele SIM, telefoane mobile, ustensile pentru consumul de droguri.

Valoarea drogurilor pe piața neagră constituie 250 000 de  lei.

Doi suspecți au primit mandate de arest pentru  de 30 zile, unul pentru 20 de zile, iar unul este  cercetat în stare de libertate.

În continuare se întreprind măsuri în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.

Cazul a fost documentat de ofițerii Direcției investigații „Nord” a INI, Inspectoratelor de Poliție Briceni și Edineț, INSP „Nord” și Serviciul chinologic al poliției de frontieră, sub conducerea Procuraturii raionului Briceni.

Dacă vor fi găsiți vinovați bărbații riscă  închisoare de la 7 la 15 de ani.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/DOC/ Scandal la Consiliul Raional Fălești. Cine totuși este președintele raionului

Scandal la Consiliul Raional Fălești. Potrivit unei decizii emisă astăzi de unii consilieri, actualul președinte Vadim Roșca din partea...

Zelenski, apel către Occident: „Încetaţi să mai toleraţi terorismul rusesc!”

Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a lansat un apel ţărilor occidentale să aplice mai eficient sancţiunile instituite împotriva Rusiei pentru...
  sursa: cursbnm.md