fbpx
-3 C
Бэлць
joi, noiembrie 30, 2023

/VIDEO/ Percheziții la patru judecători. CNA a publicat primele imagini

Citește și:

Centrul Național de Anticorupție (CNA) și Procuratura Anticorupție (PA) efectuează percheziții la patru judecători, după ce Plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a admis sesizările Procurorului General interimar, prin care s-a solicitat eliberarea acordului privind efectuarea acțiunilor de urmărire penală în privința acestora.

În primul caz, unul dintre judecători este bănuit de corupere pasivă și trafic de influență. Prin urmare, Consiliul a dat acordul pentru demararea acțiunilor de urmărire penală, inclusiv aducerea silită, reținerea, arestarea și efectuarea perchezițiilor.

Pentru alți doi judecători, care sunt bănuiți de complicitate la trafic de influență și, respectiv, trafic de influență, a fost eliberat acordul pentru aceleași acțiuni de urmărire penală.

Ultimul judecător implicat este bănuit de corupere activă, fiind eliberat acordul pentru pornirea urmăririi penale, aducerea silită, reținerea, arestarea și efectuarea perchezițiilor. 

După eliberarea acordului CSM, PA în comun cu CNA efectuează percheziții în birourile, automobilele și domiciliile judecătorilor.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/Reduceri incendiare la Mari Mar! Grăbiți-vă să vă cumpărați ținuta preferată la un super preț (P) 

Reduceri incendiare la toată colecția de haine toamnă-iarnă în magazinele Mari&Mar! Și asta pentru că Black Friday continuă aici...

/FOTO/ Geniștii Armatei Naționale au intervenit la o misune de deminare în raioanul Florești

Geniști din Brigada Infanterie Motorizată „Moldova” au intervenit pe parcursul zilei de ieri, 28 noiembrie, la deminarea mai multor...
  sursa: cursbnm.md