fbpx
10.4 C
Бэлць
miercuri, aprilie 17, 2024

/VIDEO/ Ping-pong politic la Bălți. Moroșan acceptă să participe la dezbateri cu Petkov, doar cu o condiție

Citește și:

Ping-pong politic la Bălți. Candidații care s-ar duela în turul doi la alegerile locale generale pentru funcția de primar al orașului Bălți își propun unor altora invitații la dezbateri, doar că în condiții diferite.

Săptămâna trecută, candidatul formațiunii „Partidul Nostru”, Alexandr Petkov, i-a propus lui Maxim Moroșan din partea PSRM, să participe la dezbateri publice față-n față, fără participarea liderilor de partid și a consilierilor.

„La Bălți a început turul doi al alegerilor pentru funcția de primar al orașului. Mă adresez bălțenilor și contracandidatului meu Maxim, cu propunerea de a organiza dezbateri publice săptămâna viitoare. Consider că acestea pot avea loc de luni până miercuri, 15 noiembrie. Vom avea parte de o luptă corectă, o luptă a ideilor pentru ca bălțenii să ne poată aprecia după merite. După dezbateri vom avea câteva zile și bălțenii vor putea face alegerea sinceră, după o luptă sinceră. Locul și ora acestei dezbateri vor fi alese de noi în mod comun” a vorbit într-un video Petkov.

Candidatul din partea PSRM, Maxim Moroșan, a anunțat că este gata să participe la dezbateri publice, doar că împreună cu consilierii care deja au fost votați de bălțeni.

„Toată săptămâna trecută, m-ați chemat la dezbateri și ne așteptând răspunsul, ați răspândit zvonuri, la întreprinderi municipale și prin oraș că eu m-am speriat. Bine, timpul a venit, noi am pregătit o locație gratuită pentru dumneavoastră. Noi nu facem diferență între candidat și echipă și lucrăm după principiul unul pentru toți și toți pentru unu. De aceea vă invităm pe dumneavoastră și toată echipa de consilieri la dialog, miercuri, 15 noiembrie, la ora 12.00 în sala de conferință de la complexul VisPas”, a zis Moroșan la conferința de presă susținută astăzi.

Contactat de redacția TV Nord, candidatul formațiunii „Partidului Nostru”, Alexandr Petkov, ne-a declarat că în curând va reveni cu un răspuns public la invitația contracandidatului său Maxim Moroșan.

Potrivit rezultatelor primului tur la alegerile locale generale, în cel de-al doilea în municipiul Bălți, urma să acceadă candidatul desemnat de Partidul Politic „Partidul Nostru”, Alexandr Petkov și candidata independentă Arina Corșicova, care ulterior a fost exclusă. Pe locul trei s-a clasat Maxim Moroșan din partea socialiștilor.   

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Un ucrainean torturat de ruși cu electroșocuri a depus o plângere pentru crime de război în Argentina

Un ucrainean a depus o plângere penală la un tribunal din Argentina împotriva forțelor de ocupație ruse care l-au...

Moldovenii preferă produsele autohtone. R.M. a înregistrat o scădere a importurilor cu 7,5%

Moldovenii preferă tot mai mult produsele autohtone. Potrivit datelor Biroul Național de Statistică, importurile în Republica Moldova au înregistrat...
  sursa: cursbnm.md