fbpx
11.2 C
Бэлць
joi, februarie 22, 2024

/VIDEO/ Proiecte de infrastructură implementate pe banii lui ȘOR la Bălți. Dispute în Consiliul Municipal Bălți

Citește și:

Replici dure între consiliera municipală Cristina Craevscaia și primarul de Bălți, Alexandr Petcov, după ce Marina Tauber a declarat că echipa lui Ilan Șor va implementa, cu permisiunea administrației locale mai multe proiecte la Bălți.

 MARINA TAUBER, deputat în Parlamentul RM: „Ne este foarte plăcut că, am avut astăzi un dialog constructiv, ne-am întâlnit astăzi cu domnul Petcov, la fel și cu colegii lui din consiliul municipal Bălți, am discutat o serie de proiecte pe care noi le-am putea implementa la Bălți.”

După aceste declarații, consiliera locală Cristina Craevscaia îl acuză pe Alexandr Petcov că ar fi în cârdășie cu adepții lui ȘOR.

CRISTINA CRAEVSCAIA- DERENOVA, consilieră Partidul Schimbării: „Nunta dumneavoastră și a echipei partidului politic „Partidul Nostru” cu ȘOR chiar este gravă de tot. Am înțeles că promisiunile dumneavoastră și ale lui Renato Usatîi vor fi realizate din contul lui ȘOR, la Bălți. Asta vizează reconstrucția parcului Victoria, cartierele din interior, vizează iluminatul de Anul Nou și de asemenea complexul orășenesc, fapt pentru care dumneavoastră și colegilor din PN, doamna Marina Tauber și alți figuranți în raportul CROL v-au mulțumit foarte mult. Faptul că dumneavoastră îi deschideți ușa lui ȘOR la Bălți este clar. La Anul Nou, cine o să-i felicite pe bălțeni, dumneavoastră de pe scenă sau Ilan Șor de pe ecranul care va fi instalat probabil tot din contul lui.”

La rândul său, noul primar de Bălți susține că e de datoria lui să accepte proiectele care vor îmbunătăți infrastructura orașului.

ALEXANDR PETCOV, primar de Bălți: „Eu, fiind primar în municipiul Bălți nu am dreptul să nu vorbesc cu cineva. Pur și simplu nu am dreptul, mai ales atunci, dacă cineva vrea ceva să facă pentru Bălți. Tot ce ați debitat în expunerea dumneavoastră ține de o strategie de partid. Eu mă ghidez de interesul bălțenilor. Ușile mele sunt deschise pentru toți inclusiv și sâmbătă și duminică. Ne interesează să nu avem probleme cu finanțe, cu finanțele se ocupă, noi avem Centrul pentru Spălarea Banilor, CNA, Procuratura, plătim acolo zeci de milioane de dolari pe an, lasă să se ocupe, dacă au de se ocupat, iar dacă oamenii vor să construiască ceva în Bălți, noi cu mare plăcere o să primim acest cadou, mulțumesc.”

Amintim că, în campania electorală Ilan Șor a avut 5 candidați, la funcția de primar al municipiului Bălți, pe care i-a susținut din umbră.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru deTelegram șiInstagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Cum puteți beneficia de alocații suplimentare la implementarea măsurilor de eficiență energetică

Centrul Național pentru Energie Durabilă îndeamnă proprietarii de locuințe care intenționează să aplice pentru finanțare la Programul Fondului pentru...

/VIDEO/ Educația sexuală în școală. Ce spun părinții: pro sau contra

Tot mai mulți părinți din nordul țării susțin ferm introducerea educației sexuale în curriculumul educațional. Ei argumentează că acest...
  sursa: cursbnm.md