fbpx
0.4 C
Бэлць
vineri, decembrie 8, 2023

/VIDEO/ Clipe memorabile pentru câțiva elevi de la Răuțel. De Ziua Mondială a Televiziunii au vizitat redacția TV Nord

Citește și:

O zi plină de entuziasm și experiențe memorabile pentru elevii de la Gimnaziul „Alexei Mateevici” din Răuțel. Aceștia au avut posibilitatea să descopere tainele producției media într-o vizită specială la redacția TV Nord. Evenimentul a avut ca scop atât educarea, cât și inspirarea tinerei generații în domeniul jurnalismului și al producției audiovizuale.

VICTORIA TOPOREȚ, profesoară în cadrul Gimnaziului din s.Răuțel: „Școala este a doua casă, iar noi la școală îi pregătim pe copii pentru viață. Și care pregătire este mai bună decât orientarea în carieră. Am hotărât astăzi, de ziua mondială a televiziunii să facem cunoștință cu tot ce se întâmplă în spatele culiselor și să ne orientăm bine în carieră. Și cred că ziua de astăzi, după cum a spus și Honore de Balzac va rămâne ca o carte deschisă pe care o vom răsfoi iar și iar.”

În 1996, Adunarea Generală a Națiunilor Unite a proclamat 21 noiembrie drept Ziua Mondială a Televiziunii, recunoscând, astfel, influența tot mai mare pe care televiziunea o are asupra luării de decizii și rolul pe care acest mijloc de informare în masă îl joacă în viața noastră.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Tragedia care a indignat Polonia: o copilă a murit de frig la 500 de metri de politiștii care ar fi trebuit să o salveze

Moartea Nataliei, o adolescentă în vârstă de 14 ani, răpusă de frig la 500 de metri de polițiștii care...

/VIDEO/ Troleibuze „de aur” la Bălți. Municipiul ar fi putut plăti peste 8 milioane de lei pentru livrarea grăbită a 22 de vehicule

Bugetul municipal ar fi pierdut aproximativ 8 milioane de lei, în urma unei decizii a fostei conducerii a orașului,...
  sursa: cursbnm.md