fbpx
25.8 C
Бэлць
joi, mai 23, 2024

O sută de mii de semnături pentru interzicerea PAS-ului. Reacția partidului de guvernare

Citește și:

Partidul Politic Renaștere, susține că a adunat peste 100 de mii de semnături, pentru a declara formațiunea PAS, neconstituțională. Declarația a fost făcută de reprezentanții partidului pe 23 august, în cadrul unui briefing de presă.

„Destul. Lupta noastră doar începe. Nu ne vom opri doar la strângerea semnăturilor, vom lupta pentru ca PAS să fie declarat neconstituțional și în afara legii. Avem nevoie de dreptate, de libertate. Nu vom permite nimănui să îi fure opoziției ceea ce trebuie să facă – să lupte. Opoziția asta și înseamnă – luptă”, a declarat, Alexandr Nesterovschi.

Deputata Liliana Grosu, a spus pentru TV Nord că Partidul Politic Renaștere a beneficiat de o prevedere democratică, dar în continuare se va pronunța instanța.

 „Partidul Renaștere a beneficiat de o prevedere democratică, a colectat semnături, dacă a respectat legea aceste semnături vor fi înaintate în instanța de judecată pentru că scoaterea unui partid în afara legii este reglementată de lege și instanțele vor examina semnăturile, argumentarea partidului respectiv și atunci vor adopta o decizie”, a spus pentru TV Nord deputata Liliana Grosu.

Citește și:

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ Tradițiile nu se uită la Prepelița. De hramul satului, copiii s-au întrecut la trântă pentru iepure și cocoș

Distracție mare a fost miercuri la hramul satului Prepelița din raionul Sîngerei. https://youtu.be/NH23sKHu4_4 IULIAN ERIMEI, primarul comunei Prepelița, raionul Sîngerei: „Satul...

Inginer cadastral din Elizaveta, reținut de CNA într-un dosar de trafic de influență

Un fost inginer cadastral de la primăria Elizaveta, municipiul Bălți, a fost reținut fiind suspectat de comiterea traficului de...
  sursa: cursbnm.md